Alkuun pari syksyistä ratsastuskuvaa:

 

Tällä viikolla olinkin poikkeuksellisesti ratsastamassa lauantaina eli eilen. Menin "Purrilla" ja oli ihan normi tunti. Pohkeenväistöjä, kiemurauraa ja paljon laukkaa ja laukkaympyröitä. Molempiin suuntiin laukkaamisten jälkeen sain Purrin myötäämään tosi hyvin. Opettajakin kehui, että nyt Purri menee hienosti. Olisipa sitten se tunti vasta alkanut siitä, mutta kuten yleensä se oli juuri loppumassa. Tyytyväinen olin kuitenkin ja nyt kun olen mennyt jo useamman kerran Purrilla osaan jo sitäkin ratsastaa paremmin.

Onnistuin hajottamaan ratsastuskypäränikin (en siis tippunut), mutta muuten. Nyt pitäisi sitten pikaisesti mennä ostamaan uusi ja samalla täytyy ostaa ratsastushousutkin (nämä nykyisethän ovat ajanjaksolta keppi & kivi). Uudet talviratsastussaappaat olivat ensimmäistä kertaa käytössä ja todella hyvät. Luntakin satoi hiljalleen, kun ratsastettiin. Purri oli tunnin jälkeen aivan hikinen ja laitoin sille talliin loimen ja tietysti palkaksi pari kovaa leipäpalaa ja niin se hörisi mielissään :)

Sitten kotiin syömään ja vaatteiden vaihto ja isännän sekä Frodon & Milon kanssa lenkille. Tehtiin aika pitkä lenkki sekä metsässä että tiellä ja sitten koirat saivat vielä leikkiä pitkin pihaa kongoillansa.  Tänään on sitten vuorossa Milon hakutreenit.

Meidän kylälle on muuttanut Ilves, siitä on näköhavaintoja ja kuvakin riistakameralla. Kääk, toivottavasti se ei syö koiria...ja onneksi meidän Rokki on sisäkissa, sillä kissoja olen kuullut niiden joskus saalistavan. Ilveksellä lienee kuitenkin niin iso reviiri, ettei se yhtenään täällä meidän kylällä pyöri, mutta kuitenkin täytyy olla hiukan varuillaan.

Meidän pojat (siis ihmislapset  ) suorittivat hienosti Aikidon vyökokeen ja minä sain taas ommeltavaa vöihin