Kuvissa Hessu viime keskiviikkona juuri pestynä :)

Maanantain ohjatut tokot Veikkolan kentällä meinivät ihan loistavasti. Alkuun tein pari kertaa kentällä kahdestaan Hessun kanssa pari pientä paikallaoloa. Tämän jälkeen tehtiin paikallaolo ryhmänä. Hessu meni hienosti maahan, pysyi suorassa ja paikoillaan. Kävin välillä vapauttamassa edessä olevalle namille ja sitten tehtiin uusiksi. Oli hyvät ja rauhalliset paikkamakuut. Luoksepäästävyydessä ensimmäisellä kerralla lähti "tuomaria" vastaan, mutta sen jälkeen malttoi hyvin.

Aiheena meillä oli noudot. Hessulla meni hienosti kapulan edessä pitäminen sekä se, että jätin Hessun istumaan, kapulan meidän väliin ja siitä nosto ja luovutus. Avustajan kanssa onnistui myös niin, että otin Hessun sivulle perusasentoon ja annoin kapulan avustajalle, joka sitä heitteli ja näytti Hessulle. Lopulta heitti sen maahan. Parilla kerralla Hessu meinasi karata kapulalle, mutta lopussa pysyi (ihme kyllä) kauniisti mun sivulla ja lähti noutamaan vasta luvan saatuaan (vauhti oli luja :). Tämä olikin loistavaa treeniä, eikä Hessu yrittänytkään karata vaikka itsekin heitin kapulan.

Hyppynoudot menivät hienosti. Otin vain kertaalleen perusasentoon asti.

Tein myös tokon alo -hyppyjä ja pari kertaa palasin Hessun sivulle asti, kun seisoi esteen takana. Kertaalleen taisin tehdä perusasentoon asti. Hyvä Hebe! Treenailtiin vielä lisäksi namin ja lelun kanssa vauhtihyppyjä.

Tunnarissa Hessu haki nenällä hienosti lehtien alle piilotetun "oman" kapulan.

Välillä treenailin myös itsenäisesti luoksetuloa ja hiukan seuraamistakin. Tehtiin myös liikkeestä seisomista ja se menikin yllättävän hyvin.

Tänään olisi vuorossa hallitokot Hessulle ja Milolle ja viikonlopun vietämme Hessun kanssa Messarissa. Onneksi on sitten ma ja ti vapaata :)

Eilen kävin myös ratsastamassa ja nihkeän alun jälkeen Manga -heppakin liikkui ihan kivasti. Pimeää on varsinkin aamu- ja iltalenkit koiruuksien kanssa. Tulisipa lunta!