Aamusella jätettiin Hessun ruokakippo ruokineen yläpihalle ja mentiin tekemään paikkamakuu alapihalle. Hienosti meni, etenin noin 20 metrin päähän ja reilu kaksi minuuttia siellä seisoin. Sitten palasin Heben viereen, odottelin hetken ja vapautus, eli Hessu sai juosta ruokakupille.

Juuri äsken treenattiin ensin ALO -hyppyä. Ihan hyvin, mutta välillä Hebe jää hiukan liikaa esteen oikealle puolelle seisomaan. Hyppyytin pari vapaahyppyä namin perään ja pari kertaa niin, että nami oli esteen takana suorassa linjassa, jolloin namin syötyään jäi käskystä seisomaan hyvään kohtaan. Lopetettiin oikein hyvään ja onnistuneeseen liikkeeseen.

Seuraaminen vapaana oli hyvää, tein pitkän pätkän juoksuseuraamista, eikä Hebe keulinut lainkaan :) Tällä kertaa ei tehty käännöksiä tai pysähdyksiä. Palkkasin suoraan liikkeestä.

Liikkeestä maahan tehtiin kahteen kertaan, molemmat hyvät. Luoksetulo hyvä, joskin pikku loikka sivulle tulossa, mutta ei mennyt lainkaan pitkäksi, vaan Hessulla toimi jarrut hyvin. Vauhti oli kyllä kova :)

Liikkeestä seisomiset hyvät, tehtiin kolmisen kertaa. Tein myös ihan peräjälkeen liikkeestä maahan ja seiso, eikä onneksi sekoita liikkeitä.

Lopuksi paikkamakuu, etupalkkana kaksi grillattua makkaran palaa. Hienosti Hessu pysyi, vaikka lähdin todella ripeästi siitä sivulta ja etenin tosi pitkälle. Palasin Hessun taakse, siitä sivulle ja jonkin aikaa seisoin sivulla ennen vapautusta. Nyt tarttis saada joku "häiriökoira" mukaan treenaamaan paikkamakuuta, jos ensin vaikka vaan yksi ja sitten vähitellen enempi...