Maanantaina olikin oikein mahtihelle ja aloitettiin Frodon kanssa tokotreenit uimisella Cool Frodo uikin pitkään ja hartaasti ja heitin sille kelluvaa lelua niin pitkälle kun jaksoin. Kivaa oli!

Sitten treenattiin merkkiä ja ohjattua noutoa molempiin suuntiin. Välillä teki aivan loistavasti koko liikkeen ja pariin kertaan yritti ensin sinne keskimmäiselle kapulalle. Merkkiä tahkottiin myös, sillä jäi kovin pitkälle merkistä (ehkä kuitenkin sen sallitun matkan sisäpuolella), mutta haluan että jää treeneissä aivan merkin taakse. Merkit rupesivatkin lopulta sujumaan ja lopetettiin oikein onnistuneeseen koko ohjatun noudon liikkeeseen.

Sitten pidin oman ryhmän treenit ja sen jälkeen jatkettiin Frodon kanssa.

Luoksetulot ilman pysäytyksiä oikein reippaat ja vauhdikkaat. Kaukot läheltä hyvin. Tehtiin ainoastaan sellasta treeniä, että jätin Frodon makaamaan ja siirryin noin 3 metrin päähän sen eteen. Sitten käsky "seiso" ja vapautus pallolle jonka heitin Frodon pään yli. Sitten sama uudeleen, mutta käskyllä "istu". Nämä menivätkin loistavasti, eli palataan nyt ihan helppoon treeniin, josko sitten saataisiin kisoissakin nämä kaukot toimimaan.

Merkki ja ruutu menivät erinomaisesti. Kouluttajan opastuksella saatiin vauhtia merkille menoon niin, että lelu jonkin matkaa merkin taakse ja lähetys "merkki" ja vapaa juuri kun on merkillä eli sai painella lelulle. Tehtiin myös niin, että lähetin "merkki" ja vapautus lelulle, joka heitettiin juuri kun Frodo oli merkin kohdalla. Näillä uusilla ideoilla saavutettiinkin loistava tulos, eli taas lelu noin 5 metrin päähän merkistä maahan. Lähetys "merkki" (Frodo lähti reippaalla laukalla). Merkillä käsky "seiso" (Frodo pysähtyy erittäin kauniisti merkille) ja vapautus lelulle. Yes, tätä treeniä jatketaan.

Liikkeestä istuminen takkusi alkuun oikein urakalla, mutta loppuun sain onneksi hyvän onnistumisenkin. Liikkeestä seiso ja maahan loistavat. Seuraamiset myös ihan ok. Sain palautetta kävellä rennommin. Onneksi on taas meilläkin kouluttaja, kun ei sitä itse huomaa omia virheitään niin hyvin.

Tunnari otettiin kerran ja se oli Frodomaiseen tapaan loistava :)

Paikalla istuminen Frodolle ja Frodohan TAAS meni maahan juuri kun aika täynnä. No muut menivät palkkaamaan koiransa ja minä laitoin Frodon uudelleen istumaan ja menin piiloon. Nyt kyllä pysyi hyvin istumassa :) palkaksi leikkiä pallolla.

Sitten vaan leikittiin eikä jaksettu enempää treenata kuumassa säässä.