Niin vaan se tuli tämänkin loman loppu (onneksi vielä sentään tämä viikonloppu edessä...). Loman aikana ollaan Hessun kanssa tehty joka aamu kahdestaan reilu 4 kilsan ylimääräinen remmilenkki. Se on Hessunkin hyvä oppia kulkemaan nätisti, kun kolmen lauman lenkitys on välillä aikamoista riekkumista. Kun työt alkaa niin tämä ylellisyys jää kyllä viikolla auttmatta pois ohjelmistosta. Frodokin pääsi eilen ainoana koirana mukaan Akun fudistreeneihin ja pääsi pitkälle hihnalenkille ja loppuajaksi kentän laidalle lasten ja aikuisten ihasteltavaksi ja rapsuteltavaksi :) Milo ja Hessu pääsivät silläaikaa kahdestaan ihan normilenkille kotimiljöössä.

Eilen tuli Hessun näyttelylaputkin. Bordercolliepentuja näyttää olevan peräti 9 kappaletta (kiva että on paljon on kiva nähdä pitkästä aikaa muitakin bortsuja). Toivottavasti Hessu pysyy jotenkin aisoissa, ettei ainakaan kovasti häiritä muita. Kehä on onneksi heti ensimmäisenä klo 10.00, ei tarvitse odotella kovin pitkään.

Vakiratsastustunnit alkavat vasta 14.8. joten tässä tulee noin 3 vkon ratsastustaukokin. Nyt kun en millään ehdi ylimääräisille tunneille. Kunhan saan kahvin juotua, niin alkaa yhden kokoseinän hyllyn tyhjennys ja purku ja isäntä kokoaa sillä aikaa ihanat uudet ikean kaapistot tilalle :)