Eilen ajelin sitten töiden jälkeen Frodon kanssa Luukin kentälle. Ihan alkuun otettiin A-este, joka meni hienosti. Hyppyeste meni myös suhteellisen ok, mutta takaisin tullessa potkaisi toisella takajalalla esteestä vauhtia. Otin uudelleen ja nyt kiersi takaisin tullessa. Kolmannella kerralla, kun Frodo oli kääntynyt tulemaan kapulan kanssa takaisin, näytin sille tennispalloa ja nyt tulikin paremmin yli. Luovutukset ok.

Sitten otettiin jäävät liikkeet sekä myöskin maahan ja luoksetulo. Kaikki menivät todella hyvin :)

Sitten saapuikin avustaja Anski paikalle (Anskille kiitos :). Heti alkuun Anski vei lelun valmiiksi eteenmenoa varten, niin että Frodo näki sen. Sitten aloitettiin tasamaanoudolla ja Frodohan yritti karata eteenmenolelulle. Otettiin sitten alusta uudelleen ja nyt tasamaanouto meni hienosti painavalla kapulalla, luovutus myös hyvä ja piti hyvin mun edessä kapulaa. Palkkasin eteen.

Sitten hyppynouto ja taas Frodo kiersi takaisin tullessa. Otettiin sitten pari uusintaa ja nyt hyppäsi takaisinkin. A-este jälleen loistava. Ihan lopuksi Anski keksi, että heitetään Frodolle tennispallolla hyppynoutoa ja voi että se olikin Frodon mielestä kivaa ja Frodo ihan lensi esteen yli takisinkin päin. Lopetettiin tähän kivaan hyppiminen ja otettiin lopuksi eteenmeno, joka oli suora, vauhdikas ja hyvä.

Sitten vaan leikittiin kentällä ja Frodo oli innoissaan. Kentällä oli kuuma kuin pätsissä, mutta ihan hyvinhän se Frodo teki. Saa nyt sitten nähdä, miten toi hyppynouto menee kisassa.

Ihan lopuksi Frodo pääsi kahlailemaan, mutta en vielä päästänyt ihan kokonaan uimaan.