Milo-otuksen kanssa ajeltiin eilen treeneihin. Tulipahan sitten taas vaihteeks ongelmia eteen.

Milo otettiin radalle ensimmäisenä ja sillä oli 4 ukkoa valmiina.

Ensimmäinen lähetys vasemmalle ja umpparikaivon takana olevassa pöheikössä ukko. Milo oli nuuhkaissut umpparia ja jatkanut etsimistä. Irtorullaa oli hetken joutunut etsimään ukolla (mikä on minusta ihan hyvä, ei sitten hätäänny jos joskus esim. kisoissa kiintorulla on esim. vinossa ja sen kanssa joutuu enempi pelaamaan, että saa suuhun). Rulla tuli minulle todella hienosti ja otettiin edelleen ääniapu näytöle ja hienosti näytölle. Palkkana nami, nami broilerin sydämiä.

Sitten lähetys oikealle, jossa etukulmassa umpparina hiekkalaatikko. Laatikossa ei ollut ukkoa ja Milo teki hienon tyhjän.

Sitten lähetys taas vasemmalle ja Milo teki kauniin piston ja ukko löytyikin kuusikosta. Irtorulla tuli jälleen minulle hienosti. Otettiin edelleen ääniapu ukolle ja sinne painelikin vauhdilla. Palkkana namit.

Milolla ei siis ollut kiintorullaa kaulassa ja sen piti tehdä oikealle yksi tyhjä. No Milo saikin vainun takakulmassa olevasta umpparista ja paineli pitkän matkan sinne (ei kiintorullaa eikä irtorullaa). Sain huudettua Milon takaisin ja laitoin sille kiinnon kaulaan. Kuitenkin Milo meni sen verran sekaisin, että luuli ilmeisesti menevänsä näytölle elikä kävi taas pyörimässä piilolla ja palasi ilman rullaa takaisin. No sitten vielä uusi lähetys eri kohdasta ja nyt Milo palasikin kiintorullan kanssa mun luokse, mutta oli hiukan edelleen ihmeissään eikä lähtenyt näytölle. Pyydettiin maalimieheltä ääniapu ja ukko kolistelikin siellä roskiksessa ja sitten Milo lähti näytölle. Palkkana lelu. Ja kyllä mua otti päähän, että onnistuin tällee sössimään. No tuli kuitenkin testattua,että jos vaikka kisoissa menisi rulla rikki, niin kyllä sen Milon saisi silti huudettua piilolta takaisin keskilinjalle ja laitettua uusi rulla ja lähtisi se sitten vielä uudestaankin etsimään.

Sitten vielä kiintorulla kaulassa lähetys vasemmalle ja Milo lähti hienosti ja tulikin pian rullan kanssa. Lähti myös todella vauhdikkaasti näytölle ilman mitään apuja ja palkkana taistelut. Tämä ukko oli umpipiilossa lautamajassa. Onneksi tämä viimeinen meni kuitenkin täydellisesti :)

Nyt jätetään myös kokonaan ääniavut pois Milon näytölle lähdöistä, ettei se vaan rupea ainoastaan niitä kuuntelemaan...

No jotain positiivistakin, hyvin Milo jaksoi ja oli tosi innokas :)

Kodin kautta sitten taas ratsastustalleille. Eilen menin jälleen Sonjalla, meitä oli vain kolme ratsastajaa tunnilla ja saatiinkin sitten todella tehokasta opetusta. Oli kyllä erittäin hyvä tunti ja sain lopulta hepankin kulkemaan, kuten piti. Haastavaa oli, mutta kyllä se on hieno tunne sitten kun saa hepan kulkemaan kuten pitää. Kun oikein keskittyy siihen ratsatamiseen, niin menee tuntikin ihan huomaamatta  Nyt on itselläkin kunto sen verran parempi, että jaksaa paremmin tehdä töitä koko tunnin.