Maanantaina en ehtinyt Hessun kanssa hallivuorolle tokoilemaan, mutta onneksi oli tiistaille varattuna uimavuoro, pääsi Hessukin vähän irrottelemaan :) Ei voi kyllä onnellisempaa ja väsyneempää koiraa olla, kuin Hessu uimisen jälkeen. Tässäpä sitten kuvasarja (ihan vain kännylaatua).

Uii.jpg

Uii2.jpg

Uii3.jpg

Uii4.jpg

Uii5.jpg

Täytyy varata vielä lisää uimakertoja, kun tämä pimeyskin jatkuu, eikä lumesta tietoakaan. Töiden jälkeen on kiva viedä Hessu valoisaan ja lämpimään uimalaan. Uimalan omistajan sakemanninarttu katseli meidän menoa aidan toisella puolella  ;) Uimisen jälkeen, kun huuhtelin Hessua, pääsi sakemanni uimaan ja silloin joutui Hessu hiukan itkemään ja vinkumaan, kun olisi halunnut mennä takaisin uimaan. Uskoi kyllä kun komensin sen istumaan ja odottamaan maksun ajaksi. Jos Hessu saisi itse valita, se uisi varmaan niin kauan kunnes voimat loppuisivat. 

Huomenna on Ninan tokot hallissa, pitäisi miettiä mitä otetaan treenattavaksi ja huomenna illalla sitten taas ratsastus. Viime sunnuntaina ratsastin ensimmäistä kertaa Saku -hevosella, joka on erittäin osaava koulu- ja estehevonen. Tunnettu myös siitä, että saa salmannopeita hepuleita ja pukituskohtauksia, jos ratsastaja tekee jotain virheitä (tai muuta mistä Sakke ei tykkää) esim. ohjaa huonosti esteelle. Meidän eka tunti meni ihan ok ja Saku tuntui oikein kivalta ratsastaa. Hiukan kyllä jännitti ennen tuntia. 

Hessun ilmoitin myös Nose Work -alkeet kurssille. Saa nähdä innostutaanko tästä enemmänkin.