WP_20131223_007-normal.jpg

Nyt kun on Joulu vietettty (Jouluähky vieläkin :) olisi hyvä tehdä pieni katsaus menneeseen vuoteen ja suunnitella uusiakin haasteita. Kuvassa Hessu eilen jouluaattona lenkille lähdössä ja odottelemassa Frodoa ja Miloa (ollaankin päästy nyt koko lauman kanssa useammallekin lenkille, kun Frodo on ollut tosi pirteänä :) 

Alkuun kuitenkin viimeaikaisia treenejä. Eli vesisateessa kotikalliolla tehtiin toissapäivänä ruutua (joka hienosti, nyt ei Hessu jäänyt ruudun etuosaan vaan meni hienosti oikeaan paikkaan). Tehtiin monta kertaa niin, että Hessun lähetys ruutuun ja hetken piti ruudussa seistä ja sitten heitin lelun palkaksi. Lisäksi pariin kertaan tunnari (hyvin) sekä luoksetuloa stopilla. Hiukan seuraamista ja yllättäen ilman valmisteluja käsky "ruutu" ja hyvin löytyi ;) 

Tehtiin myös sunnuntaina pihalla tunnari ja kaukot (hyvin meni). Tuo tunnari ei muuten ole mennyt pieleen enää pitkään aikaan ja malttaa sen nykyään tehdä jo kaarihalleillakin. Saas nähdä miten menee ensi pe liikkurin kanssa ihan koemaisesti (en hirveesti ole sitäkään harjoitellut, että minä käännyn ympäri).

Katsaus vuoteen 2013

Frodon ja Milon osalta ollaan vietetty lokoisaa eläkeläiselämää :) Tällä hetkellä molemmat ovat ihan ok kunnossa ja Frodokin on jaksanut käydä taas enemmän yhteisillä lenkeillä. Milon molemmat leikatut polvet on olleet hyvässä kunnossa. Toivotaan, että kunto pysyy molemmilla hyvänä myös ensi vuonna!

Hessun kanssa käytiin tokon AVO -luokan ensimmäinen ja viimeinenkin koe tänä vuonna ja saavutettiin TK2 -koulutustunnus. Positiivinen ylläri oli, että kaksi ykköstulosta tuli AVO -luokan voitolla ja yksi kakkostilalta (jokaisessa kokeessa eri tuomari). Hessu osaa ja tekee kyllä äärimmäisen hyvin, silloin kun kaikki osuu kohdilleen.  Hessun energisyyden vuoksi päätin, että käydään hakemassa ne kaikki kolme AVO -luokan ykköstulosta, Hessu ei missään nimessä ollut valmis vielä VOI -luokkaan.

Ensi vuodelle on varovainen tavoite osallistua tokon VOI -luokkaan (ja vielä saada tuloskin). Tämän jälkeen tietysti tavoitteena se VOI-luokan ykköstulos. Sitten mietitään ja katsellaan haetaanko koulutustunnus vai siirrytäänkö EVL:ään. Uudet tulevat tokosäännöt on vielä minulle hiukan epäselvät, joten täytyy katsella miten ne vaikuttavat ja koska ne tulevat voimaan.