Olin reipas ja tallasin molemmille koirille kolmen esineen esineruudun. Ruutu oli kooltaan noin puolet kisaruudusta ja tein sen omalle kotipihalle. Esineet oli molemmille samoissa paikoissa. Ensimmäisen kerran otin Milon ekana.

Milo

Milo oli niin noissaan, että oli ihan hepulissa. Frodo vielä yllytti lisää, kun jäi haukkumaan kiukuspäissään (kun ei päässyt ekana).

Ensimmäisellä lähetyksellä Milolla oli niin kova vauhti, että nenä ei pysynyt perässä. Milo kyllä pysyi hyvin alueella ja kiersi koko alueen.

Toisella kerralla oli jo enempi malttia ja lähiesine kuusen tiheiden alaoksien alta löytyi. Esine oli kämmenen kokoinen muovinen pussukka. Milo oli ihan valtavan innoissaan ja heitteli sekä pureskeli esinettä mun edessä oikein urakalla. Lopulta se vähän rauhoittui ja otin esineen. Palkaksi siivu makkarapihviä.

Toisella pistolla nousi helposti ruudun keskeltä koivun ja kiven välistä vauvan villatumppu. Vielä jonkun verran pureskeli luovutuksessa ja pudottikin kerran, mutta selvästi rauhallisempi. Palkaksi taas makkarasiivu.

Kolmas olikin Milolle vaikein. Lasten nahkanen työhanska oli oikealla takakulmassa kallion päällä. Juuri ennen esinettä meni polku ja Milo joka kerta kaarsi polkua pitkin, joten ei voinut saada hajua. Vasta noin neljännellä kerralla vihdoin poikkesi polulta ja esine löytyi. Tämä luovutus oli kaikista paras ja Milo ei juurikaan pureskellut esinettä. Palkaksi makkaraa.

En ottanut aikaa, mutta kaksi ensimmäistä esinettä tuli todella nopeasti. Kaksi leveää polkua alueella oli selvästi Milolle hankalia, kun se olisi halunnut juoksennella niitä pitkin. Esineiden suussapitoa ja Milon rauhoittamista täytyy treenata, se on niin innoissaan, että ei malta rauhoittua laisinkaan. Kaiken kaikkiaan ihan hyvä treeni ja kolmella esineellä. Puremisesta olisi kyllä tullut tuomarilta huomauttamista.

Frodo

Frodo oli myös innoissaan. Ensimmäisellä pistolla löytyi keskimmäinen esine ja luovutus hyvä. Ei palkkaa.

Toisella pistolla tuli takakulman esine. Luovutus hyvä. Ei palkkaa.

Kolmannella pistolla minä luulin, että Frodo lähti huitelemaan, joten huusin sitä. Se tulikin lähikuusen takaa kun kutsuin.

Neljännellä pistolla nosti lähiesineen kuusen alta. Luovutus hyvä. Palkaksi siivu makkaraa ja kongoriehuntaa. Otettiin Milokin mukaan kongoleikkeihin ;)

Frodo oli ihan älyttömän nopea. En siltäkään ottanut aikaa, mutta sitä varmasti jäikin vielä reilusti. Täytyy tietysti muistaa että kyseessä oli kisaruutua puolet pienempi alue.

Olin oikein tyytyväinen Frodon treeniin.

Molemmat koirat tuntuvat tykkäävän esineruudusta tosi paljon.