Tänään tehtiin taas Hessun kanssa pienet aamutokot, kun ei vielä ole niin kuuma. Alkuun taas hyppynoutoa, ekalla kerralla takaisin tullessa ponnisti aivan liian kaukaa ja rösähti esteen päälle. Hessu ei kyllä välittänyt siitä itse yhtään (ei edes ote kapulasta herpaantunut) ja toi hyvin sivulle asti. Otin sitten kuitenkin yhden laudan pois ja tehtiin pari noutoa matalemmalla esteellä. Hienosti meni ja lisäsin sitten sen yhden laudan takaisin ja nyt ei ponnistanut liian kaukaa ja oli hyvät ja ilmavat hypyt. Kun Hessu on innoissaan se saattaa ponnistaa ihan liian kaukaa. Täytyy yrittää muistaa tehdä aina jotain vähän muuta ennen hyppyä. Tehtiin myös sellaista treeniä, että heitin kapulan aivan vinoon ja taas ekalla kerralla yritti jo lähtiessä ohittaa esteen, mutta kun annoin lisäapuja alkuun, niin sitten tajusi hypätä esteen vaikka kapula oli kuinka sivussa. 

Sitten koematkalla ja tötteröillä VOI -luoksetulo (Hessu tuli kaikki välit laukalla ja teki hienon seisomaan pysän ja maahanmenon, wau!). En ottanut sivulle asti vaan sai patukkataistelut palkaksi lennosta :) Kertaalleen vielä (patukka takapalkkana) seisomaan pysäytyksestä vapautus takapalkalle (tämä myös hyvä). Oliskohan se oikeasti oppinut (vihdoinkin) tämän VOI -luokan luoksetulon...

Lopuksi vielä tunnaria. Ekalla kerralla löysi hyvin oma ja otti sen suuhun, laski kuitenkin takaisin maahan ja haisteli varovasti kaikki muut kapulat ja otti sitten uudelleen oman suuhun ja toi minulle. Toinen kerta olikin sitten ihan kympin suoritus. Haisteli varovasti kaksi kapulaa ja kolmas olikin sitten se oma ja toi heti laukalla (eikä pureskellut). Siihen sitten lopetettiin.

Hessu sai vielä lopuksi palkaksi patukan kanssa leikkiä :) 

Harjasin furminaattorilla Miloa aamulla ja siitä lähtee taas ihan muovikassikaupalla karvaa...huh. Mistä sitä riittääkin..harjasin myös Frodoa ja ensimmäistä kertaa ikinä, myös siitä lähti ihan kunnolla karvaa. Täytyy vielä uusia molempien käsittely, kerralla ei vaan jaksa harjata kovin pitkään :)