Eilen aamulla oltiin Hessun kanssa reippaita ja hurautettiin 8,4 kilsan lenkki. Sää oli sopiva, ei satanut, mutta ei myöskään aurinko paahtanut. Tässä pari kuvaa matkan varrelta.

8.jpg

82.jpg

83.jpg

Iltapäivällä Mari kävi tekemässä Hessulle (ja myös meille ihmisille) kraniosakraalihoidon. Olipa kiva kuulla, että Hessu on nyt parempi kuin koskaan ja vielä viime kerralla vaivanneet jännitykset olivat hävinneet. Hessun kastraatio on selvästi helpottanut myös koko Hessun kehon jännitystiloja (Marin sanoin Hessu on sellainen uros, joka reagoi "eturauhasella" esim. muihin uroksiin, narttuihin, omaan laumaan jne.). Etupään jumituksia Mari joutui hetken aikaa aukomaan, käsitellen niskaa ja etujalkoja (tässä kohtaa Hessu yritti välillä paeta paikalta), mutta niiden helpottaessa makasi Hessu silmät ummessa koko loppu käsittelyn. Omalta kohdaltani sai Mari avattua valtavan rintakehäjumin ja tuntui sen jälkeen, että hengittäminenkin on helpompaa ja Mari sai myös minut jälleen suoraksi :) On se Mari kyllä varsinainen "taikasormi".

Kohta täytyy lähteä täydentämään koirien ja kissojen muonavarastoja ja jos vaikka sen jälkeen rennolle ja hiukan lyhemmälle lenkille Hessun kanssa (tänään pidetään iisi päivä eilisen käsittelyn jälkeen).