Milo ihailemassa syksyn väriloistoa.

Metsässä mennään ;)

Sadetta piisaa.

Hessun eiliset treenit meni hienosti :) Alkuun jälleen luoksepäästävyys ja se onnistui aivan loistavasti. Hessu jaksoi istua rauhassa perusasennossa koko sen ajan, kun ensin kahdelle ensimmäiselle koiralle tehtiin luoksepäästävyys ja sitten vielä Hessulle (palkkasin kyllä aina välillä). Hessulle tehtiin kolmeen kertaan ja Hessu vain rauhassa otti minuun katsekontaktia ja sai tietty herkkuja. Tämän jälkeen vapautus.

Tehtiin myös läpi jääviä liikkeitä. Seisominen on ihan hyvällä mallilla, mutta maahanmeno edellen hidas. Hiukan olen saanut sitä parannettua "ruokakuppitreenillä", mutta vielä jatketaan.

Treenattiin myös hyppyä ja Hessu treenasi irti. Alkuun heitin sille namin esteen yli, jonka perrän se hyppäsi ja sitten kutsuin takaisin ja Hessu hyppäsi takaisin. Hyppääminen tuntui olevan Hessusta tosi kivaa, enkä usko että sen kanssa tuleekaan mitään suurempia ongelmia. Toisella kierroksella päästiin jo siihen, että otan Hessun perusasentoon sivulle ja käsimerkillä Hessu hyppäsi esteen ja palkkasin namilla esteen yli. Sitten kutsuin takaisin ja taas hyppäsi hienosti.

Välillä treenailtiin myös noutoa ja noutokapulan luovutusta. Tehtiin myös pienet pätkät paikkamakuuta Hessun kanssa. Tuntui jotenkin vaikealta tällä kertaa, mutta saatiin pari onnistumistakin. En nyt edennyt kovin pitkälle. Kotitreeneissä paikkamakuumatka on meillä ollut jo reilusti yli 10 metriä ja olen laskenut yli kolmeenkymmeneen ennen takaisin paluuta. Häiriössä sitten vaan paria metriä.

Huomenna vuorossa Hessun pentueen pentutapaaminen JEE  Toivottavasti sää suosii ja saadaan hyviä kuvia. Tänään kuitenkin korkataan meidän hallikausi alkaneeksi ja taidan ottaa näin ekalla kerralla mukaan vain Milon ja Hessun.