Frodolle otin tunnistusnoutoa yli kymmenen metrin päästä. Jätin Frodon istumaan, niin että näki suunnilleen minne vein hajustetun kapulan. Tiheässä kasvustossa oli myös paljon muita keppejä ym. Frodo etsi hienosti nenällään oikean kapulan ja luovutus upeasti. Hyvä :) Näitä vielä pari, sitten laitan lähemmäksi mutta hajustamattoman kapulan viereen.

Metalliesinenoutoa otettiin niin, että metallikapulassa on enää kevyet teipit molemmissa reunoissa (keskeltä paljas). Ekalla kerralla Frodo selvästi "maisteli" kapulaa suussaan. Toinen kerta meni jo normaalilla rutiinilla. Vielä pari treeniä ja sitten kaikki teipit pois.

Treenattiin myös perusasentoa ja kolmea askelta eteen taakse ja molemmille sivuille. Olin tyytyväinen kun sain pari ihan hyvää oikealle seuraamista (perusasentokin oli suoraan). Taakse mentäessä Frodo kyllä liikkuu jotenkin puoliksi istuen ja puoliksi seisten. Siihen pitäisi keksiä jotain avuksi.

Oikein hyvä pieni treeni Frodolle.

Milon kanssa treenattiin ensin ihan istumisia, eli minä olin liikkeessä ja käskin välillä istumaan ja nami lensi palkaksi heti kun istui. Välillä jouduin käskemään kolmekin kertaa, ennenkuin totteli. Toistin tämän harjoituksen vielä ihan viimeiseksi ja sitten meni tosi hyvin.

Otettiin myös paikallamakuu (olin reilun 20 metrin päässä) ja laskin mielessäni viiteenkymmeneen. Palasin Milon ohi ja sivulle, palkkasin maahan. Oikein hyvä.

Sitten treenattiin perusasentoja ja liikkeelle lähtöjä (pari askelta). Tein auton vieressä, jotta oli varmasti suorassa.

Sitten lähettiin pitkälle lenkille :)