Frodon tokoilutkin on jääneet kirjoittamatta. Viime viikolla oli edelliset treenit ja sen jälkeen en ole Frodon kanssa treennnut kuin tunnaria eli "oman" kapulan etsimistä heinikosta (niin että joutuu todella tekemään nenällään töitä). Olen ihan kaivanut sitä kapulaa piiloon :)

Viime treeneissä siis otettiin taas paikalla istu ja paikalla makaa (4 min) heti aluksi. Paikalla istu meni erinomaisesti ja paikalla makaamisessa Frodo nousi puoli-istuvaan asentoon, kun sitä taisi purra joku ötökkä jalasta ja rupesi sitä kirputtamaan. Karjasin piilosta kerran maahan ja heti uskoi :) Häiriönä molemmissa liikkeissä oli alo -luokan koirakoita, joita palkattiin välissä ja lopettivat liikkeetkin aikaisemmin.

Treenattiin myös ruutuun menoa lähetin täydeltä matkalta ruutuun ja vapautin heti ruudussa pallolle. Kerran lähetin täydeltä matkalta ruutuun, käskin maahan ja heitin vasta sitten pallon palkaksi ja syötiin ruudussa vielä namitkin. Tämä meni yllättävän hyvin ilman ennakoimisia. Lopuksi vielä suoraa palkkausta ruutuun juoksusta. Tein myös kerran niin, että jätin Frodon makaamaan ja kävelin metrin päähän käännyin oikealle, kävelin kahdeksan metriä ja käännyin palaamaan kohti lähtöpaikkaa. Matkan keskivaiheilla kutsuin Frodon "seuraa" käskyllä. Frodo tuli kyllä ja palkkasin namilla heti kun oli sivulla ja oikeassa paikassa. Sen ilme oli kyllä selvästi ihmettelevä. Sillä aivot raksutti, että mikä juttu tää nyt on olevinaan ;)

Tunnaria otin jo alussa piilottamalla sitä omaa kapulaa useat kerrat heinikkoon ja lopuksi oli maassa kolme puhdasta kapulaa ja laitoin oman kapulan siihen keskelle. Frodon lähetin alle puolen metrin päästä ja toi oikean. Toistettiin toisesta suunnasta ja taas ok. Vaikein oli sellainen, että Frodo joutui astumaan askeleen ohi puhtaiden kapuloiden, mutta toi jälleen oikean. Kehuin jo siitä, kun nenä koski oikeaa kapulaa. Näistä olin oikein tyytyväinen.

Metallinouto ja estenouto molemmat oikein hyvät. Kaukot muuten ok, mutta jälleen teki pari kertaa maasta - istu niin, että takajalat liikkuivat. Tätä täytyy taas namin kanssa hinkata.

Hyvin Frodo jaksoi, vaikka oli tosi kuuma. Joskin käytin sen uimassa juuri ennen treenejä, joten se tietysti auttoi asiaa :)