Hessun aamutuimaan tokot.

Tunnari

Ensin piilotettuna kolme kapulaa joista siis yksi "oma". Hienosti etsi ja toi oman. Sama uudelleen ja nyt "oma" oli aivan toisen kapulan vieressä. Ei mennyt Hessu "halpaan" vaan toi hienosti oman. Sitten kapulat koemaisesti riviin ja oma siellä joukossa. Hessu suuntasi suoraan omalle, otti sen suuhunsa ja oma suussa haisteli vielä rivin loppuun ja toi hienosti (ei koskenut muihin). Toisella kerralla siirsi ensin väärää kapulaa (en reagoinut tähän) etsi sitten sen oman ja toi hienosti. Sitten laitoin kapulat ympyrään ja tällä kertaa Hessu hienosti haistoi muita koskematta ja toi oman hienosti :) Ihan loppuun vielä kuoppaan piilotettu oma, minkä löysi helposti. Ei myöskään pureskellut tuodessa tai luovuttaessa, vaikkakin se "oma" on usein vinosti suussa, eli näkyy toisesta suupielestä lähes kokonaan. Mutta ei haittaa niin kauan, kun ei pure. Siis Yes tämä tunnarihan rupeaa sujumaan. Tarvittaisiin nyt joku meille liikkeenohjaajana tekemään ko liikkeen, josko keskiviikon treeneissä saisin jonkun toimimaan liikkurina. 

Hyppynouto

Oli siis ensimmäisellä kerralla todella hieno (Yes)! Tein kuitenkin vielä toistamiseen ja tässä yhteydessä kapulan vetoa, josta Hessu innoissaan. Irrotti kyllä heti "irti" käskyllä ja sai siitä palkan ja kehut.

Kaukojen maasta-seiso-maahan

Alkuun ei taas meinannut millään onnata, mutta sitten keksin että namia ei saa olla missään näkyvillä eikä käsissä. Tämän jälkeen tekee hienosti, eli tehtiin maasta - seiso - maahan (tässä isot kehut ja kaivoin namin taskusta palkaks). Sitten uudelleen...Yes, eiköhän tämäkin tällä tyylillä. Erikseen sitten niitä seiso - istu - seiso juttuja. 

Tämän päivän toiselle treenikerralle olen suunnitellut ruutuua (oikean paikan etsimistä sekä loppuliikettä) ja liikkeestä istumista. Loppuun jälleen pari noita kaukovaihtoja. 

Niin ja siirryttäessä hyppyesteen luo, Hessu seurasi kauniisti kontaktissa. Jätin hetkeksi istumaan, kun nostin esteen parempaan paikkaan ja sitten seuraten esteen luokse. Eli nyt vain yritän muistaa, että rauhassa siirrytään liikkeestä toiseen. Myös tunnarissa Hebe aina istuu paikallaan, kun asettelen tai piilota kapuloita. 

Milo ja Frodo pääsivitä ulos kaluamaan possunkorvia Heben treenin jälkeen :)