Sunnuntaina olin 1,5 h ratsitunnilla. Ratsuna jälleen Hessu ja opettajana Sari. Edelleen tuntuu lihaksissa (jopa vatsa- ja selkälihaksissakin). Tehtiin todella pitkät pätkät laukkaverkkaa, missä mentiin kentän sivut täysillä ja päädyissä hitaampaa laukkaa. Hessu -heppakin vertyi kyllä tosi hyvin ja oli kyllä tosi mukava ratsastaa. Tälle viikolle ei olekaan ratsastusta varattuna, mutta sitten seuraavalle on ja sen jälkeen alkaakin taas vakiratsitunnit.

Hessun kanssa on vaan lenkkeilty ja eilen Hessu kävi vielä toistamiseen "parturoitavana" tälle kesälle. Sen turkki kasvaa todella vauhdikkaasti ja todella paksuksi. Talvella saan kyllä varautua ahkeraan harjaamiseen, jotta pysyy takut poissa. Parturoinnin jälkeen Hessu tutustui ihanaan Oili -riiseniin :) Hessu on aina ihan hepulissa trimmauksen jälkeen. Tässä pari kuvaa parivaljakosta.

Oili.jpg

Oili2.jpg

Tälle illalle olisi tokotreenit sovittuna, toivottavasti sade lakkaa siiheksi (on satanut kaatamalla koko yön ja aamun). Loppuviikolle Hessulle vähän muutakin ohjelmaa varattuna, siitä myöhemmin.