Otin ihan kameran hakutreeneihin mukaan, mutta en sitten alun jälkeen muistanutkaan ottaa koirista kuvia, joten tässä kuva ohjaajista Cool

Rata oli raskas johtuen upottavasta lumesta, risuista ja kaadetuista puista. Rata taisi olla reilun aloluokan mittainen ja keskilinja teki lopussa jyrkän mutkan.

Milo otettiin radalle neljäntenä. Milolla oli kiintorulla kaulassa ja varmuuden vuoksi ukoilla vielä irtorullat.

Ensimmäinen lähetys vasemmalle ja etukulmasta armeijan suojaverkon alta löytyikin ukko. Milo otti hienosti kiintorullan ja toi mulle rataa eteenpäin. Päästin näyttönarun kanssa juoksemaan ukolle ja kahlasin itse perässä. Palkkana namit.

Sitten lähetys oikealle ja Milo teki aivan mielettömän hyvän tyhjän (kävi tsekkaamassa etukulman, jossa oli ollut edellisille koirille ukko). Annoin namin keskilinjalla kun tuli tyhjältä.

Sitten lähetys vasemmalle ja edellee loistavan hyvä tyhjä. Jälleen minulta nami keskilinjalla.

Sitten lähetys oikealle ja ukko löytyi syvästä ojasta takalinjalta. Milo oli hösännyt kiintorullan kanssa, joten maalimies hiukan auttoi ja rulla tuli hyvin keskilinjalle asti. Näytölle jälleen Milo vapaana narun kanssa ja minä perässä.

Sitten jälleen ok tyhjä vasemmalle.

Lähetys oikealle ja nyt Milo pyrki lähtemään rataa väärään suuntaan. Otettiin ainakin neljä lähetystä, kunnes sain Milon etenemään eteenpäin radan suuntaisesti (tässä kohtaa oli myös se jyrkkä mutka keskilinalla). Lopulta siis onnistunut tyhjä ja lähetys vasemmalle. Tähänkin tuli ainakin kolme lähetystä, sillä Milo meinasi ensin lähteä jälleen rataa väärään suuntaan ja sitten teki liian matalaa. Lopulta kuitenkin Milo upposi ja eteni hyvin. Ukko löytyi kuusikosta takakulmasta. Milon kiintorulla oli jäänyt puuhun kiinni ja kääntynyt sen niskaan joten fiksu maalimies käytti irtorullaa. Rulla tuli hyvin mulle käteen asti ja minä päästin taas Milon juoksemaan narun kanssa ukolle ja itse kömmin perässä. Palkkana taistelut. Milo leikkiä lelulla autolle asti.

Milo oli kyllä aivan puhki raskaan radan jälkeen. Oli kyllä hyvä treeni ja tuli todistettua, että Milo ei tee valeita vaikka väsyy tai käy tutkimassa käytettyjä piiloja. Ruotsalainen rulla on sille kyllä huono, kun jäi siitä puuhun kiinni ja sai sen käännettyä niskapuolelle. Seuraavaksi otan sille Frodon kiintorullan joka on nahkapatukka mutta norjalaisrullan mallinen muuten, eli poikittain leuan alla.

Päätettiin, että seuraavaksi tehdään Milolle kisarata ja umppareita pitäisi ehdottomasti päästä testaamaan.