Milon torstain treenitkin edelleen kirjaamatta. Ennen muiden tuloa tehtiin kentällä liikkeestä maahan meno (palkkasin maahan), luoksetulo (palkkasin eteen) ja liikkeestä seisominen (palkkasin seisoma-asentoon). Sen jälkeen pieni lenkki ja sitten itse treeneihin.

Luoksepäästävyydessä Milo malttoi olla hienosti, vaikka "tuomari" meni kyykkyyn sen edessä. Paikallamakuu hyvin ja tehtiin käskytyksen mukaan ihan istuma-asentoon asti. Palkaksi nami ja narupallo.

Sen jälkeen tehtiin seuraamisia itseksemme, kun odottelimme omaa vuoroa ja Milo teki oikein hyvät seuraamiset.

Luoksetulo tehtiin ensimmäisellä kerralla niin, että kun "tuomari" käskytti "käsky" minä palasinkin Milon vierelle palkkaamaan. Toisella kerralla sitten kisamainen luoksetulo ja sitten vähän viilailtiin sitä sivulle siirtymistä (Milo teki taas niitä loikkiaan). Lopuksi vielä palkkaus suoraan eteen tulemisesta.

Tein vielä itsekseni yhden missä palasinkin Milon luokse ja toisen missä palkkasin suoraan eteen tulemisesta. Milo tulikin oikein tiiviisti ja suoraan eteen (hyvä).

Sitten tehtiin vähän kaukoja ja sivulle siirtymisiä odotellessa jälleen omaa vuoroa.

Liikkeestä maahanmeno ensin niin, että palkkasin maahan ja sitten liike kokonaisuudessaan. Lopuksi vielä niin, että Laru oli vienyt salaa takapalkan ja kun Milo meni maahan vapautus välittömästi takapalkalle :) Milon ilme oli jälleen hölmistynyt, että miten se palkka voi täällä olla...

Yksikseni tein vielä pari eteenmenoa ja sitten lelun heittoa :) Tähän piti vielä lisätä, että tuolla meidän ryhmässä on yksi koira, joka haukkuu lähes koko treenien ajan. Ei tietysti kiva juttu ko. koirakon osalta, mutta me muut ryhmäläiset saadaan kyllä hyvää treeniä ja siedätystä ja eipä meidän muiden koirat kiinnitä tähän haukkumiseen mitään huomiota. Haukkumista kuitenkin esiintyy esim. kisoissakin aika lailla. Viimeksi tuli myös uusi koirakko mukaan, eikä Milo ollut moksiskaan.

Kotipihatreeniäkin ollaan tehty, mutta en taida muistaa kuin eiliset. Eli eilen ensin liikkeestä maahanmeno, joka oikein hyvä ja tein liikkeen kokonaisuudessaan. Sitten hiukan seuraamista ja liikkeestä seisominen, jonka tein senkin kokonaisuudessaan ja lopuksi luoksetulo, josta palkka eteen. Saatiin hyvää häiriötäkin, kun naapurin koira haukkui ihan lähellä. Alkuun Milolla hiukan keskittyminen herpaantuikin, mutta onneksi vain hetkeksi. Sen jälkeen tehtiinkin hienosti. Loppuun vielä kaksi hyppyä, joista palkkasin kun olin Milon sivulla ja Milo seisoi. Yksi hyppyliike kokonaisuudessaan ja viimenen hyppy niin, että esteen takana oli herkkuja ja vapautus suoraan nameille.

Sitten lenkkeilemään.

Jos nyt malttaisin olla hirveesti treenaamatta ennen kisoja, ehkä kertaalleen vielä jäävät, luoksetulo ja hyppy ja kaikki niin, että palkkaan ennen perusasentoa. Kamalaa perhosia taas vatsassa, kun ajattelenkin tulevia kisoja!

Oikein Ihanaa Äitienpäivää kaikille Äideille!!