Frodo ei ole lauantain jälkeen ontunut (toivottavasti on nyt lopullisesti parantunut). Eilen alkoikin pienen tauon jälkeen tokotreenit. Oltiin ekaa kertaa ihan uudessa paikassa treenaamassa. Tilaa on riittäviin ja voi valita treenaako nurmialustalla vaiko asfaltilla.

Ihan alkuun otin Frodon sivulle ja katsekontaktista palkkaa ja paikallaan täyskäännöksiä ja ihan yhtä askelta eteen. Kontakti oli kerrankin oikein hyvä.

Aloitettiin paikallaoloilla asfalttialustalla. Alkuun EVL paikalla istuminen, joka meni Frodolta ihan loistavasti. Sitten perään EVL paikallamakuu, joka sekin meni Frodolta loistavasti :) Frodo oli hyvin paikallaan, ei haistellut, ei häiriintynyt kävelijästä, joka kierteli paikallaolijoita. Koirat laitettiin vuoronperään maahan sekä myös istumaan ja Frodo malttoi hyvin odottaa minun käskyä, palkkasin maahan. Voi että, onnistuisipa yhtä hyvin kisoissa.

Sitten otin Frodolle liikkeenohjaajan avustuksella ja kisamaisesti tunnarin. Otettiin tunnari nurmialustalla. Onnistui kyllä ihan yli odotusten  (yes). Frodo piti kapulastakin ihan kunnolla kiinni. Palkkasin kuitenkin eteen. Eipä sitten tahkottu, kun meni niin kivasti.

Otin sitten nurmella kaukoja alkuun läheltä seiso - istu. Taisi tehdä vasta kolmannella ja neljännellä oikein. Sitten otin ylipitkältä matkalta kaukoja ja meni ihan hienosti :) En jäänyt näitäkään tahkomaan, kun kerran teki niin hyvin ja iloisesti.

Luoksetulossa Frodo eteni pari askelta seiso -käskyn jälkeen, mutta maahanmeno upea. Otin vielä uudelleen pelkän seisomisen ja lelu lensi Frodon pään yli palkaksi, nyt menikin hyvin. Lopuksi vielä luoksetulo ilman pysähdyksiä ja palkka lensi mun taakse. Oli oikein vauhdikas.

Ihan viimeiseksi vielä nurmialustalla ruutuun juoksu ja sinne käskystä seisomaan. Tämä oli aivan ihana :)) Frodo osasi kerrankin etsiä ihan itse keskikohdan. Kävin palkkaamassa kourallisella nakkeja sinne keskelle ja jätettiin vielä lelu ruudun taakse ja lähetin ihan viimeiseksi pitkältä matkalta ruutuun ja palkka suoraan lelulle.

Sitten Frodo saikin riekkua lelunsa kanssa. Frodossa oli erityisen paljon virtaa, liekä se hierontahoito tehnyt olon niin hyväksi, vaiko jalan takia pakkolevossa oleminen. Nyt pitäisi kuitenkin malttaa olla treenaamatta ennen sunnuntain kisoja....iiks!

Lauantaille olisi hakutreenit, täytyy vielä miettiä otanko Milon vai Frodon.