Eilen päästiin vihdoin Frodon kanssa kunnon nurmikentälle treenaamaan, kun tokotreenit alkoivat.

Olin paikalla ajoissa ja lenkitin Frodon. Sitten tehtiin ohjattua noutoa. Merkki hyvä ja sekä oikea että vasen kerralla OIKEIN ja laukalla (WAUTSI). Frodolle palkaksi sekä namia että lelupallo. Myöskin luovutus hyvä ja suora.

Sitten Frodo sai odotella autossa, kun vedin oman ryhmän treenit.

Ihan alkuun perusasentoa, katsekontaktia askeleita joka suuntiin ja pientä seuraamista.

Frodon treenit jatkuivat tämän jälkeen idioottiringillä. Pysähdykset loistavat ja tein niin että aina kun tulin Frodon rinnalle ja sanoin "seuraa" annoin palan makkaraa. Frodohan oli aivan innoissaan ja saatiin todella reippaat seuraamaan lähdöt sekä hyvää ja tiivistä seuraamista muutenkin.

Sitten suoria luoksetuloja ja pallo palkaksi mun taakse, kun Frodo kovassa vauhdissa (voi että se sitten tykkää näistä). Kertaalleen liike kisamaisesti pysähdyksineen (oikein hyvä). Sitten vielä pariin kertaa koko kentän pituudelta vauhdikkaita suoria luoksetuloja.

Sitten merkkiä ja ruutua. Ihan ok, mutta kun Frodo näki että jätin lelupallon ruutuun, yritti se lähteä aina suoraan ruutuun. Käskyllä meni kyllä sitten merkille. Oikeastaan hieno juttu, että sillä on kova hinku ruutuun. Lopulta sitten aivan loistava merkki ja siitä palkaksi ruutuun, jossa lelu :) Otettiin myös ilman lelua ja lopuksi vielä niin, että Eveliina oli vienyt lelun ruutuun niin, että Frodo ei nähnyt ja sitten merkki + ruutu ja ruudussa yllätyspalkkana vinkupallo :)

Kaukoja tehtiin myös ja ekalla kerralla edisti, josta ei palkkaa ja menin laittamaan Frodon uudelleen perusasentoon. Tämän jälkeen aivan mielettömän hyvä sarja (vaihdot ripeät eikä edennyt yhtään). Tästä vapautus leulpallolle. Otettiin myös maasta - istu ja maasta - seiso ja heti palkka.

Juoksutin Frodoa paljon ja treenitkin olivat aika rankat. Yhtään ei Frodo kyllä ontunut ainakaan tuolla nurmikentällä. Toivottavasti ei nyt sitten taas ala ontumaan seuraavissa kisoissa, jotka jälleen hiekkakentällä.

Kivat treenit :)