Eläinlääkäriasemalla tuntui olevan kissojen päivä, hoidossa näytti olevan vain kissoja (yleensä siellä näkyy lähes vain koiria). Kissoja oli odotustilassa, jokaisessa hoitohuoneessa, heräämössä ja kuulemani mukaan loppuillankin potilaat olisivat lähinnä kissoja :)

Tällä kertaa meidän kissat saatiin kotona erittän helposti kuljetusbokseihin. Rokki oli mennyt ihan itsenäisesti nukkumaan omaansa ja sikeässä unessa olevan Timben siirsin olohuoneen nojatuolista suoraan omaansa. Tässä kuva autoon pakatuista maukujista. Menomatkalla varsinkin Rokki maukui, mutta Timbe todella vähän. 

kissat1.jpg

Odotustilassa jouduttiin hiukan odottelemaan edellisen asiakkaan pitkittyneen leikkauksen takia, kuvassa meidän kissatorni ;) Eipä odottelu haitannut, sillä molemmat nukahtivat koppeihinsa. 

kissat2.jpg

Rokki tutkittiin ensin ja saikin sitten heti nukutusaineen ja nukahtikin nopeasti. Tällä välin Timbe tutkittiin ja sai kaikki rokotukset rabiesta myöten. Timbe käyttäytyi ihan hyvin, mutta oli korvat luimussa ja piti murinakorina -ääntä piikkejä annettaessa. Aika huvittava. Timben hampaat olivat puhtaat ja kaikki muukin kunnossa. Alakuvassa Rokki nukahtaneena.

kissat3.jpg

Rokin hampaat puhdistettiin ja kiillotettiin, ei onneksi löytynyt mitään pahoja hampaita, hieman ientulehdusta parin hampaan kohdalla. Niiden pitäisi nyt parantua, kun hampaat on putsattu. Lisäksi Rokin toisen kainalon kohdalta poistettiin yksi iso karvatakku, mitä ei ole saatu kotikonstein pois (tai en ole uskaltanut leikata, ettei mene ihoa mukana...). Nyt on siis puhtaat kiiltävät hampaat ja turkkikin kuosissa. Herättyään Rokkikin sai vielä kaikki samat rokotukset, mitä Timbekin. 

Tässä kuva heräämöstä, Rokkia niin väsyttäisi lämpimän peiton alla...

kissat4.jpg

Nyt on kotona väsynyttä kissaporukkaa :)