Herppis-normal.jpg

Kuvassa Hessu eilen hallitreeneissä hyppyesteen takana SUURI kieli suusta roikkuen ;)

Ollaan Hessun kanssa treenailtu päivittäin ja yritetty valmistautua huomisiin kokeisiin. Toissapäivänä tehtiin lyhyet ja iloiset treenit kotikalliolla ja metsälenkillä treenailtiin luoksetulon stoppia lumipallopalkalla :) Loistavaa, kun on sula metsä, mutta tarpeen tullen löytyy pieniä lumikohtia, mistä saa mahtipalkan tuossa tuokiossa. Luoksetulon pysähdyksen käskyn olen nyt vaihtanut siihen käsimerkkiin ja on pelittänyt ihan ok.

Eilen hallitreenit ja oltiin Heben kanssa kahdestaan. Taidettiin tehdä lähes kaikki AVO -liikkeet ja lisäksi kapulan puremattapito -treeniä ja luoksetulon koskematta -treeniä. Ei treenattu täyttä tuntia, kun hallissa oli niin kuuma ja Hepsukka oli ihan läkähdyksissä. Paikkamakuun Hessu oli yksin hallissa ja minä hallin ulkopuolella, kurkin yhdestä ikkunasta niin, että Hessu ei nähnyt. Hyvin pysyi ja makoili pää maassa, kuunnellen viereisen kentän treeniääniä. Treenien jälkeen tein vielä hallin pihallakin lyhyen paikkamakuun ja kävin auton takana piilossa.

Hessun maahanmeno saisi olla nopeampi ja treenattiin myös namin kanssa liikkeestä nopeita maahanmenoja. Kotona ruokakupilla ollaan tehty ylipitkältä matkalta kauko -käskyjä sekä sivulla istumista ja kontaktin pitämistä. Hessun pitää istua sivulla ja pitää kokoajan kontaktia, lasioven kautta näen hyvin katsomatta koiraan, että pysyy kuten pitää. Palkaksi pääsee syömään.

Hurjasti jo jännittää!!! Tuomari on tietääkseni tiukka, mutta asiallinen ja antaa hyödyllisiä neuvoja.