Meitä olikin loppujen lopuksi pieni porukka, mutta saatiin ihan kivat treenit kuitenkin.

Lähetin ensin vasemmalle ja Milo lähti reippaasti, sai hajun lähes heti ja kaarsi oikealle (ei käynyt ihan etukulmassa) ukko löytyi takalinjalta avonaisesta kodasta. Ilmasu kiintorullalla, otti kiintorullan ukon vieressä kauniisti ja toi sen minulle kähteen asti. Kiinnitin näyttönarun, mutta koska Milo tuntui vähän haluttomalta lähtemään näytölle varmuudeksi huusin "missä", ukko vastasi "Milo" ja sitten annoin käskyn "näytä" ja juoksin narussa kiinni ukolle. Palkaksi namit.

Otettiin vielä toinen ukko oikealle etukulmaan. Milo lähti taas innoissaan (teki vasemmalle kiemuran, mutta haju taisi tulla niin, sillä kaikki koirat tekivät saman kiemuran eikä tuullut lainkaan). Milo otti taas kiintorullan kauniisti aivan ukolla, toi sen mulle jälleen käteen asti (ei pudottanut, YES). Nyt lähti näytölle ilman apuja ja minä juoksin narussa kiinni puoleen väliin. Sitten päästin vapaasti ukolle ja siellä palkaksi taistelut.

Ei otettu muuta. Täytyy edelleen vahvistaa Milon näytölle lähtöä ja ajateltiin, että seuraavalla kerralla otetaan ensimmäiselle ja viimeiselle ukolle "missä" huuto mukaan.