Frodo pääsi sitten vuorostaan eilen illalla tottistreeneihin. Frodo olikin aivan innoissaan ja monikin mainitsi, että se ei ole koskaan aikaisemmin ollut niin virtaa täynnä ja innoissaan, mitä eilisissä treeneissä. Selvästi tauko treenaamisessa tekee Frodolle hyvää.

Ensin otin Frodolle hyppynoudon ja se onnistui aivan mahtavasti.

Sitten otettiin ensimmäistä kertaa nouto metallikapulalla (suuosa oli vielä teipattuna). Todella hyvin onnistui sekin, hiukan Frodo hämmästeli (ilmeestä päätellen) kapulan keveyttä, mutta hyvin meni. Jonkun ajan päästä vähennetään teippejä.

Seuraavaksi seuraamista. Aluksi Frodo edisti todella pahasti (piti kyllä mahtavan katsekontaktin). Lopulta keksittiin parikin hyvää keinoa, millä saatiin Frodo oikealle kohdalle ja sitten palkattiin. Olin itsekin innoissani, kun saatiin Frodo seuraamaan hyvällä katsekontaktilla ja oikeassa paikassa.

Sitten treenattiin ihan vähän (lähinnä jotta minä ymmärsin), tokon voittajaa silmälläpitäen seuraamista pari askelta vasemmalle, oikealle ja taakse. Eiköhän me saada nekin kuntoon, nyt kun itse ymmärrän miten ne opetetaan.

Sitten Frodon lemppari eli eteen meno (vauhtia piisasi).

Sitten vein Frodon paikallamakuuseen ja menin itse piiloon. Toinen koirakko teki omia juttuja ja välillä ammuttiinkin. Frodo sai olla paikallamakuussa 5 min ja sitten kävin vapauttamassa. Pysyi oikein hienosti ja palkkasin maahan nameilla ja sitten taisteltiin.

Kivat treenit oli ja kiitos kaikille, joilta sain hyviä neuvoja!!