Viime tiistaina treenattiin Hessun kanssa AgiMestassa Juvanmalmilla. Kun kerrankin oli oikea tokoeste, niin tehtiin hyppynoutoa sekä puu- että metallikapulla ja ihan hienosti meni. Lisäksi tehtiin seuraamista, liikkeestä istumista ja tunnaria. Väliajalla hessu teki myös agilitypuomin pariin kertaan (hienostihan tuo meni, vaikka ei ole ennen tehnyt). Häiriönä oli toinen koirakko, jonka kanssa tehtiin seuraamista vierekkäin ym. Tehtiin myös peräkanaa liikkeestä maahan, seiso ja istu eikä Hessu sekoittanut niitä lainkaan vaan teki tosi hyvin. 

Kuvassa Hebe pitää AgiMestassa treenitaukoa :)

Agimesta-normal.jpg

Eilen oli sitten Kaarihallitreenit. Seurana oli toinen koirakko (tai siis yksi ohjaaja, joka vaihteli kolmea eri koiraa). Hessu siis sai hyvää häiriötä, tehtiin myös lyhyt paikkamakuu (minä piilossa), joka ihan ok. Ruutuun on nyt onnistuttu saamaan ihan räjähtävä vauhti ja Hessu jopa karkasi sinne kerran (vauhti on kova sekä pitkältä että lyhyeltä matkalta). Hyppynoutoa sekä puu- että metallikapulalla, liikkeestä istumista, tunnaria ym. Maahan meneminen oli eilen jotenkin "takkuista" joten tehtiin maahanmenoja namiheitto -treenillä. Eli ensin nami heitettiin vasemmalla, kun oli sen syönyt käsky maahan, ja sitten nami heitettiin oikealle jne. Tulihan se vähän nopeammaksi loppua kohden tuo maahanmeno. Kaukoista on tullut vähän liian "sujuvat" ja Hessu innoissaan ja itsekseen tarjoaa kaikkia mahdollisia vaihtoetoja aika liukkaasti. Nyt siis kiinnitämme huomiota rauahllisuuteen ja siihen, että myös pysyy halutun ajan halutussa asennossa. Luoksetulossa meni seisominen todella pitkäksi, joten otettiin narupallopalkka sivulle, jolloin pysähtyi paremmin. Ennakoi sitten taas seuraavalla kerralla sekä seisomista ett maahan menemistä, joten lopuksi vauhdikas suora luoksetulo ja sivulta vapautus narupallolle. 

Ensi kerralla saadaankin Kaarihalleille isompi paorukka (jopa 4 tai 5 koirakkoa), joten saadaan varmasti myös hyvä yhteispaikkamakuutreeni aikaiseksi :)