Hessu on selvästi piristynyt ja välillä yrittää hepuloida hihnalenkilläkin. Kipulääkettä ei enään saa ja haava näyttää ihan hyvältä ja kuivalta. Tötteröä joutuu vielä pitämään öisin ja muutenkin, kun ei ole valvonnan alla. Joutuu varmaankin pitämään vielä toisen viikon, jotta ne tikit on sitten sulaneet ja haava parantunut kokonaan. 

Eilen Hessun piristykseksi treenattiin alakerrassa vähän tokoa. Ensin tunnaria ja into oli Hebellä kova, toi kyllä kahdella ekalla kerralla hienosti sen oman, mutta oli niin kova kiire löytää se, että muut kapulat hiukan sinkoilivat ympäriinsä jalkojen osuessa niihin. Lopuksi tein vielä sellaisen treenin, että kaadoin kymmeniä tunnareita laajalle alueelle lattialle ja sinne keskelle sen oman. Nyt Hessu joutui vähän enempi keskittymään (ja toki oli jo vähän rauhoittunut, kun oli pari kertaa jo saanut etsiä). Etsi hienosti rauhassa (ei koskenut muihin) ja toi hienosti sen oman (tällä kertaa ei myöskään pureskellut kapulaa luovuttaessa). Tästä palkka ja kehut.

Tehtiin myös pari täyskäännöstä seuraten ja viiden askeleen peruutusseuraaminen (meni ihan loistavasti suoraan jai ilman pomppimisia), palkka ja kehut. Ihan loppuun vielä noin kuuden metrin matkalta pari kaukovaihtoa.

Hessu oli onnellinen, kun sai edes vähän tekemistä. Aamu- ja iltalenkit pääsee jo remmissä muun lauman mukana, mutta ei pääse vielä irti juoksentelemaan. Tylsää, kun ei ole enää pakkasta, joutuu varomaan haavaa, kun se ei saisi kuraantua ja kastua. Huomenna ei vielä päästä Hessun kanssa hallitreeneihin, mutta sitten seuraavalla viikolla mennään. 

Kissatkin ovat palautuneet koittelemuksistaan :) Eilen aamulla olivat vielä normaalia väsyneempiä, mutta nyt on jo meno normaalia ja matot rullalla. 

Tänään olisi pitkästä aikaa ratsastusta (tuli vähän taukoa sen kamalan influenssan tai mikä flunssa nyt olikaan takia). Saas nähdä miten sitä jaksaa. Huomenna myös työt kutsuu lomailun jälkeen.