Frodon kanssa toiset maneesitreenit. Nyt tuntui jo treenaaminen sujuvammalta :) Aloitin seuraamisella ja täyskäännöksillä oikealle, hyvin meni Frodo ja myöskään minä en kompuroinut omiin jalkoihini, eli ehkä se tästä. Ruutuun juoksuja otettiin eri suunnista ja eri ruutuihin. Frodo jää jostain syystä helposti ihan ruudun vasempaan reunaan, mutta kun jätän Frodon istumaan lähetyspaikalle ja käyn kädellä näyttämässä keskikohtaa menee seuraavalla kerralla hienosti keskelle seisomaan. Kävin palkkaamassa kun seisoi ruudussa ja jätettiin sitten lelu valmiiksi ja lopuksi suoraan ruutuun/lelulle juoksu.

Hyppynoudot sekä puu- että metallikapulalla hyvät. Kaukoissa edelleen keskitytään seiso - istu liikkeeseen. Lopuksi otin todella pitkältä matkalta ensin maasta - seiso (vapautus lelulle), maasta - istu (vapautus lelulle) ja vielä molemmat kerran.

Tunnarit ekaa kertaa maneesissa aivan vierailla kapuloilla liikkeenohjaajan kanssa kisanomaisesti (tehtiin kahteen kertaan) ja aivan loistavat :) Pitkitän kapulan pitoa suussa mun edessä paijaamalla Frodoa päästä ja koskettamalla kapulaa ja vasta "irti" käskyllä saa irrottaan. Palkat nameilla eteen.

EVL:n paikalla makuu meni hienosti. Lopuksi palkkasin rauhallisesti nameja syötellen maahan.

Sitten me riehuttiin Frodon ja sen lempilelun kanssa ympäri maneesia ja lähdettiin kotiin.

Hyvä maneesitreeni!! Ensi sunnuntaina olisi sitten viimeinen maneesitreeni ennen kisoja. Täytyy miettiä treenit valmiiksi.  Ajattelin ottaa ainakin luoksetulotreeniä, kaukoja tietty, seuraamisesta istuminen ja paikallamakuu. Jos sitten leikittäis loppuaika :)