On tässä lomailussa sekin etu, että ehtii niin paljon enemmän puuhata koirienkin kanssa ;) Ollaan tehty pitkät päivälenkit metsässä koko koiralauman kanssa päivittäin. Mahtavaa, että vanhuskoiratkin jaksavat. Kovien ylämäkinousujen jälkeen on Frodolla hiukan vauhti hiipunut, mutta sillä on nyt selvästi myös kunto parantunut. Milo ja Hessu painaa tuttuun tyyliin. Luulen, että Milolle on tehnyt hyvää lenkkeily vaihtelevammassa maastossa, sillä se liikkuu selvästi paremmin. Tietty sillekin on tehnyt hyvää, kun saadaan tehtyä pitkä ylimääräinen päivälenkki. Normiarjessahan ne lenkit on aamutuimaan ja tietty sitten töiden jälkeen.

Eilen treenailtiin Heben kanssa sitä "lätkää" (eli alustalle menoa). Tehtiin ensin keittiössä, mutta koska Timbe -kissa päätti osallistua, siirrytiin ulos. Läheltä menee jo tosi hyvin, pari kertaa pitemmältä jäi alustan eteen (mitä en halua), mutta korjasi itsenäisesti alustalle. Haluan että seisoo alustan päällä. Loppuun monta läheltä menoa, yksi onnistunut 10 metristä ja vielä monta läheltä menoa. 

Mari tulee nyt aamutuimaan hieromaan / käsittelemään Hessun. Saapi nähdä aiheuttiko erittäin innokas uiminen toissapäivänä jumeja. 

Tässäpä vielä kuva Timbestä (kerrankin nukkumassa). Se niin treenasi mukana, mutta eihän siitä mitään tullut, kun ne oli Heben kanssa siellä alustalla molemmat kärttämässä heitettävää namia...:)

timpsu-normal.jpg