Eilen iltasella Veikkolan koulun kentälle Vekoran omatoimitokoihin. Onneksi paikalla oli myös toinen koirakko, niin saatiin häiriötreeniä.

Tämä postaus jäikin vähän kesken :) Tehtiin siis toisen koirakon kanssa yhdessä paikkamakuuta (ja toinen välillä myös istumista). Kävin piilossa pikaisesti. Tein sekä etupalkalla että ilman. Helpotin tuota paikkamakuuta paljon, sillä tuolla kentällä Hessu ei aikaisemmin ole oikein paikallaan pysynyt ja ollut aina kovin levoton. Nyt pysyi nätisti :) Treenattiin myös ensimmäistä kertaa sitä, että siirtyminen paikkamakuuseen oli jo ilman hihnaa.

Tehtiin myös toisen koirakon kanssa seuraamisohituksia aivan läheltä ja muutenkin treenattiin toistemme häiriössä paljon. Hessu pysyi hyvin kuulolla ja tuli heti luokse, vaikka toinen koira pariin otteeseen innostui lähtemään Hessun perään.

Oli oikein hyvät häiriötreenit ja Hessu pystyi hyvin treenaamaan irti. Tehtiin niiden AVO-liikkeiden lisäksi metallinoutoa ja tunnarin "oma" -kapulan etsimistä syksyisien lehtien seasta. Piilotin niin hyvin, että jos ei koiran nenä olisi toiminut, niin itse en sitä kapulaa kyllä olisi enään löytänyt. Hyvin Hebe onneksi löysi.

Kotona ollaan lisätty paikkamakuuseen aikaa (olen nyt kokoajan piilossa) sekä kaukoja ollaan myös treenattu ruokakupin kanssa. Vahvistetaan edellen sitä ensimmäistä maasta - istu ja lisätään siihen vähitellen välimatkaa.

Tänään olisi vuorossa taas hallitreenit. Taidan ottaa myös tötteröt mukaan, niin muistutellaan mieliin sitä ruutuun juoksemista myös.