Hessun kanssa ensin tokoilua kotipihalla:

Hyppy: Hyvin hyppää, mutta saattaa jäädä seisomaan reippaasti esteen oikealle puolelle. Pariin kertaan, kun hyppäyttää namin kanssa pelkkiä hyppyjä jää tämän jälkeen hienosti seisomaan esteen keskivaiheille. Oikein hyvät hypyt, en ottanut perusasentoja lopuksi lainkaan, vaan palkkasin kun seisoi.  Lopetettiin oikein hienoon hyppyyn :)

Luoksetulo: 30 askeleen välimatkalla ja ihan loistavasti. Tuli taas niin lujaa, että meni vasemmalta reippaasti ohi, mutta kiepsahtaa kyllä kauniisti sen jälkeen sivulle istumaan. Se ei liene kuitenkaan hyvä, että ei saa jarrutettua vaan menee pikkasen pitkäksi (onneksi ei kuitenkaan törmää). Toisaalta, jos ottaisin luoksetulon suoraan eteen, ei menisi pitkäksi...no ehkä en kuitenkaan ennen koetta rupea säätämään tämän kanssa.

Liikkeestä maahan meno: Yllättävän hyvä :) palkkasin maahan, kun olin palannut luokse ja hetken seisonut vieressä. Pariin kertaan liikkeiden välillä myös pelkkiä pikaisia maahan menoja ja namin heitin heti palkaksi tassujen väliin.

Liikkeestä seisominen: Yllättäen myös tämä hyvin. En ottanut tässäkään liikkeessä loppuun perusasentoa. Hetken taas seisoskelin vieressä, ennenkuin palkkasin namilla.

Paikkamakuu: Ensimmäisellä kerralla nousi seisomaan, kun olin 30 askeleen päässä. Palasin rauhassa laittamaan uudelleen maahan. Nyt pysyikin kuin tatti. Etenin 35 askeleen päähän, missä seisoin reilu 3 min. Kun Hessu oli todella rentona (oli laskenut päänkin maahan) palasin sen vierelle. Seisoin vierellä hetken ja palkkasin kehumalla sekä nameilla ja todella rauhallisesti. Jatkoin rapsuttelemalla ja rauhallisesti juttelemalla. Tästä sitten rauhassa lopeteltiin treenit.

Tänään tein myös Frodolle ja Hessulle esineruudun kotimetsään. Tallasin noin puolet kismaittaisesta ruudusta ja vein keskelle ruutua kaatuneen puun alle yhden hanskan ja vasempaan takakulmaan toisen.

Ensin pääsi hommiin Frodo, joka toi ensimmäisellä pistolla keskellä olevan hanskan tosi nopeasti. Toista etsi hiukan kauemmin, mutta ei siinäkään kauaa nokka tuhissut. Oikein ryhdikkäät ja kauniit luovutukset :)

Hessu Hefner pääsi seuraavaksi. En edes muista olenko sille tehnyt valmiita esineita aikaisemmin. Kun tultiin ruudun reunalle sa KARKASI ruutuun. Komensin sen takaisin ja sitten lähetin ruutuun etulinjan keskivaiheilta. Lähti innoissaan ja selvästi merkkasi keskellä olevan hanskan, mutta ei tainnut malttaa paikantaa sitä, pyöri vaan hetken ympärillä (hanska siis puun alla) ja jatkoi matkaa. Löysikin sitten ensin sen takakulman hanskan ja toi sen aivan valtavalla vauhdilla, mutta pudotti minusta metrin päähän. Pyysin tuomaan ja toi puoli metriä lähemmäksi. Pyysin tuomaan uudelleen ja nyt teki valtavat "tapporavistukset" hanskalle, mutta toi sitten ihan käteen asti ja sai namipalkan.

Toiselle pistolle lähetin aivan ruudun oikeaa reunaa pitkin. Lähti taas hyvin, kerran pysähtyi katsomaan minua, mutta jatkoi hommia. Nyt malttoi etsiä tarkemmin ja löysi sen puunrungon alla olleen hanskan. Myös tämän pudotti mun varpaille ja kun käskin nostamaan, niin sekin piti "tapporavistella" oikein kunnolla, luovutti kyllä sen jälkeen hienosti. Namipalkka tästäkin.

Olin yllättynyt, että Hessu muisti mitä piti tehdä. Lisää vaan treeniä, niin hyvä siitäkin tulee :)

Milo on päässyt vain hihnalenkeille, mutta varaa jo hienosti myös sille torstaina leikatulle jalalle.