Eilen aamusella ajeltiin Hessun kanssa Hyrylään treenailemaan bortsujen kanssa. Saatiin hyvää häiriötreeniä smiley
Alkuun Hebe haukkui kovasti, mutta kun ruvettiin treenaamaan oli ihan hiljaa. Alkuun tehtiin noutoja ja jostain syystä roikotti luovutuksessa kapulaa suussa niin, että piti toisesta päästä kiinni. Tehtiin sitten pari kertaa pelkästään kapulan suussa pitoa sekä seuraamista kapula suussa. Tämän jälkeen onnistui noudon luovutuksetkin niin, että Hessulla oli kapulasta kunnolla kiinni ja kapulan keskeltä.

Seuraamisissa edisti (oli selvästi tohkeissaan kaikista muista koirista ympärillä), muuten oli ihan hyvin mukana seuraamisessa. Yhden koirakon kanssa tehtiin ihan läheltä seuraamisia, pysähdyksiä ym. ja ne ok.

Luoksetulon stopit toimivat myös häiriössä :) Väliin otettiin suoria luoksetuloja. Nyt täytyy ruveta pidentämään välimatkaa, jotta ei opi tekemään stoppeja liian aikaisin. Liikkeestä seisomisessa ja maahan menossa kesti hyvin taakse kävelyn.

Paikkamakuu kaikkien kanssa yhdessä (Hebellä etunamit). Välimatka oli pitkä ja olin osan aikaa auton takana piilossa. Hessu kyllä huomioi lentävän variksen ym. mutta useaan kertaan laski myös pään maahan (vaikka olin piilossa). Joku epäili Hessun olevan kovin kiihdyksissä, kun niin kovasti läähätti, mutta minä epäilen sen johtuneen siitä, että heitin sille narupalloa aika paljon juuri ennen paikkamakuuta. Olin kuitenkin tyytyväinen, että Hebe pysyi siellä tyttöjen välissä hyvin. Vapautus etupalkalle suoraan maasta, jonka jälkeen narupallon heittoa pitkin kenttää.

Tehtiin myös tunnari "oman" etsimistä heinikosta (piilotin todella hyvin heinien alle). Löytyihän se sieltä :)

Lopuksi Hessu sai juosta Salsan kanssa metsässä, joskin vain kerran ottivat oikein kunnon takaa-ajojuoksun, muuten vaan pyörivät meidän ympärillä. Kuvassa Salsa ja Hessu (jonka korva on tosi hassu :)Treeneissä oli myös Hessun velipuoli (Hessun isän ensimmäisestä pentueesta). Tässäpä kuvakin:Hessun turkki on nyt ihan hirveässä kunnossa. Josko jaksaisin sitä tänään kammata ja selvittää ja vaikka ensi viikolla pestäkin.