Syksyistä viikonloppua kaikille!

Koirien kanssa on iltaisin tehty pitkiä lenkkejä ja Frodo tuntuu olevan oikein hyvässä kunnossa. Ei ole ilmennyt ontumista tai muutakaan epäpuhtautta liikkeissä. Ollaan palattu ihan normaaliarkeen, joskin pyritään tekemään hiukan pidempiä lenkkejä ja rauhoittamaan se lenkille lähtö, estämällä Frodon parin metrin korkeuteen loikkiminen. Olen myös pistänyt merkille, että Frodon ruokahalu on parantunut. Maanantaina tulee sekä Frodolle että Milolle taas hieroja.

Koirille on nyt hankittu RutiRex -pehmikettä koppeihin. Aikaisemmin ollaan käytetty ihan heppatallilta hommattua olkea, mutta uskon että RutiRex pysyy kuivempana. Varsinkin Milo nimittäin nauttii välillä sateessa seisomisesta ja vasta kastuttuaan mönkii kopin suojaan (tässä välissä täytyy laittaa terveisiä Milon Kessu -pojalle, jonka olen myös kuullut istuskelevan sateessa....). Tässä RutiRex -tuotteesta lisätietoja, ketä kiinnostaa:

www.epira.fi/rutirextekninen.htm

Nyt pitäisi mennä siivoamaan vanhat oljet pois ja laittamaan uudet tuoksuvat pehmikkeet.

Huomenna on päivällä Milon tottis -treenit. Suunnitelmissa on keskittyä jälleen  metrisen hypyn ja A-esteen treenaamiseen sekä myöskin paikallamakuuseen. Pitää muistaa myös ampua sekä seuraamisessa että Milon paikallamakuun aikana. 

Hiukan väsyttää eilisten firman juhlien jälkeen, mutta eiköhän tämä tästä