Tänään ostin Frodolle uuden kiintorullapannan ja sitä piti tietysti heti päästä kokeilemaan....:) Otettin ilmasut ihan oman perheen voimin.

Frodo oli ihan innoissaan ja lähti ukolle täysillä, otti uudenlaisen kiintorullan yhtään epäröimättä tai ihmettelemättä. Pudotti rullan metrin ennen minua (ei siis ollut niin kireällä ettei saa itse pois). Kiinnitin liinan ja päästin näytölle.

Heti perään toinen ukko. Otti taas kiintorullan ilman ongelmia ja nyt muistin auttaa kun oli kahden metrin päässä eli sanoin "Pitää, pitää" ja Frodo toikin rullan hienosti mun eteen. Käskyllä irrotti.Sitten vaan näyttöliina kiinni ja menoksi.

Foro oli ihan innoissaan ja lopetettiin tähän. Kätevältä tuntuu tuo uusi kiintorullapanta (se on sellainen norskin ja ruotsalaisrullan sekotus...ruotsissa valmistettu kylläkin).

Ajattelin Frodolle ottaa seuraavissa hakutreeneissä ainoastaan etukulmat ja taidan laittaa ensimmäiseen etukukulman kiintoilmaisun tällä uudella pannalla ja toinen sitten suorapalkkana.

Milolle otettiin sitten myös ilmasut irtorullalla.

Ensimmäiselle ukolle lähti hyvin ja joutui hiukan tekemään töitä että löysi rullan. Toi rullan yllättäen ilman pudottamista ihan minulle saakka. Sitten vaan liina kiinni ja näytölle.

Toiselle ukolle lähti myös innoissaan ja joutui etsimään rullaa vielä enempi (kun laitettiin irtorulla ukon taakse). Löysi kuitenkin ja jälleen tuli rulla hienosti minulle asti. Milo istui ihan mun eteen ja oikein painoi kuonollaan mahaa, kun luovutti rullaa (hyvä:). Sitten taas liina kiinni ja näytölle.

Milokin oli ihan intona, joten oli hyvä lopettaa siihen. Lopuksi lähdettiinkin koirien kanssa pikku lenkille metsään. Ostin myös uuden motivointi/taistelulelun, jota täytyy huomenna kokeilla. Ainakin Milolla sen pitäisi toimia hyvin.

Tavoitteena olisi nyt talven aikana saada molempien ilmasutreenit siihen kuntoon, että rullat tulevat varmasti käteen asti ilman apuja.