Tänään oli Milon hakutreenit. Maassa reippaasti lunta ja lunta satoi myös taivaan täydeltä. Keli oli märkä ja siksi raskas. Oltiin sekä minulle että Milolle uudessa treenipaikassa.

Ensimmäinen ukko vasemmalla etukulmassa. Myötätuuli. Milo lähti hyvin ja löysi heti. Palkaksi makkara ja taistelut. Sain kutsuttua hyvin eteenpäin keskilinjaa.

Toinen ukko oikealla viidessäkympissä etukulmasta noin 20 metriä. Milo lähti hyvin, ihan ei käynyt etukulmasta, mutta vastatuulessa sai selvästi hajun ja teki ihan kelpo laatikon ja löysi ukon. Palkaksi makkara ja taistelut. Sain taas hyvin kutsuttua eteenpäin keskilinjalle.

Sitten lähetys vasemmalle. Edelleen myötätuuli. Milo upposi hyvin takalinjalle ja teki ihan hyvän tyhjän. Minulta palkaksi froliikki.

Etenimme hiukan ja taas lähetys vasemmalle. Jälleen ihan hyvä tyhjä pisto, jäi hiukan matalaksi ja koska myötätuuli ei saanut ukosta hajua. Taas tyhjästä palkaksi minulta yksi froliikki.

Sitten lähetin vasemmalle edelleen myötätuulessa ja nyt upposi hyvin ja syvälle ja löysi ukon. Palkaksi makkara ja taistelut.

Sitten lähetin oikealle ja Milo teki ihan hyvän tyhjän ja palasi ennen jyrkkää kalliota. Tyhjästä taas palkaksi froliikki.

Uusi lähetys oikealle ennen jyrkkää kalliota. Nyt Milo eteni hyvin ja nousi kalliolle tehden hyvän laatikon ja löytäen ukon takakulmasta. Palkaksi makkara ja lelu. Leikin Milon kanssa vielä keskilinjan repuille asti.

Hyvin Milo jaksoi raskaassa maastossa ja oli ihan innoissaan ;)

Seuraavaksi treenikerraksi suunniteltiin Milolle sellaista että otetaan ensin kaksi ukkoa normaalisti (viiteenkymppiin) suorapalkalla. Sitten yksi ukko ihan lähelle irtorullailmaisulla. Tämän ilmaisu-ukon jälkeen jälleen yksi suorapalkkaukko johon lopetetaan.