Milo pääsi jälleen tiistaina tokoilemaan hallille. Narupallo unohtui kotiin, joten palkkasin ainoastaan broilerin sydänpaloilla.

Aloitettiin noudolla joka hyvä. Tämän jälkeen luoksetulo aivan "kylmiltään" ihan kisamaisesti. Pysäytys käskyllä "seiso" ja Milo pysähtyi ihan todella hyvin! Nyt siis tehdään tätä pysähtymistä suullisella käskyllä ja katsotaan, miten se pelittää seuraavissa kisoissa. Kertaalleen tehtiin myös takapalkalla ja vapautin syömään namit heti pysähdyksen jälkeen. Kaukot myös hienot sekä liikkeestä seisominen ja maahan meno. Seurausta tehtiin enemmänkin liikkurin avustuksella. Perusasennosta käännös vasempaan ja seis, niin Milo väistää mun taakse jos katson sitä. Eli yritin olla tuijottamatta, niin meni paremmin. Jäi myös välillä seisomaan. Tehtiin sitten paljon käännöksiä ja yhtä askelta eri suuntiin. Pyrin olemaan katsomatta koiraan ja palkkasin paljon namilla perusasentoa. Kyllähän se Milo siitä vetreytyi ja meni jo ihan kivasti lopussa.

Hypyt olivat todella hyvät! Ei mitään mokia.

Harjoiteltiin myös tunnaria niin, että Milo sai nyt etsiä "oma" kapulaa hallista. Jätin Milon istumaan ja kävin jemmaamassa kapulan ja sitten "oma" käskyllä Milo joutui hurjasti haistelemaan ja etsimään löytääkseen :) Lopussa saatiin myös pari hyvää luovutusta (ilman puremista). Tehdään vielä ainakin pari kertaa tätä etsintää (myös kotona lumihangessa) kunnes siirrytään siihen, että on myös muita kapuloita. Tämä tunnari nimittäin on jälleen Milolta hukassa...

Paikallamakuu hienosti, olin piilossa. Toisella kerralla kävelin ympäriinsä, heiluttelin käsiä ym. Kävin myös välillä seisomassa Milon vierellä ja sitten jatkoin matkaa. Lopuksi palkkaaminen maahan. Täytyy nyt vahvistaa sitä, että Milo ei ennakoi ylös nousemista.

Milo oli selvästi rauhallisempi ja tarkempi, kun treenattiin ainoastaan ruuan avulla. Ensi kerralla sama juttu, mutta ihan loppuun sitten leikkimistä narupallon kanssa (tai sitten leikkihetki treenien lomassa).

Hessu oli eilen kaupunkitreenissä :) Hihnassa kävellään jo ihan hienosti ja kauppakeskuksessa kävellään muina miehinä eikä mikään pelota. Kova hinku olisi kyllä kaikkien ihmisten ja koirien luokse. Mustissa ja Mirrissä Hessu käyttäytyi jälleen hienosti.

Sulalla pyörätien pätkällä treenattiin hiukan istumista ja maahan menoa. Hessu oli myös tarkkana seuraamassa Akun fudistreenejä. Kännykällä napattu pari kuvaa.

Hessu tapasi kentän laidalla myös tolleritytön jonka kanssa iloisesti haisteltiin ja oltiin heti kavereita (yläpuolella olevan kuvan vasemmassa alareunassa näkyy tollerin häntäkin...heh).

Kotona on Hessun kanssa treenattu niin, että ensin käsken Hessun istumaan, sitten laitan sen ruokakupin maahan ja siirryn Hessun oikealle puolelle ja katsekontaktista "ole hyvä" käskyllä pääsee syömään. Alkuun Hessu siirtyi aina minua vastapäätä, kun yritin tulla sivulle, mutta tänään aamulla meni jo hienosti :)