Alkuun vielä pari kuvaa mun ja Arskan koulukisoista. Kuvat on ottanut Ia Rinne ja minä olen rajannut oman pääni pois tuosta yhdestä kuvasta, kun ilme oli niin tuima :)

Tuliari7.jpg

Seuraavassa kuvassa ollaan kolmikaarisella kiemurauralla ja mun jalka miten sattuu ;) Yritän varmaankin epätoivoisesti estää Arskaa oikomasta.

tuliari8.jpg

Tässä vielä kuva palkintojenjaosta :) Ensi kerralla sitten valkoiset ratsastushousut....

Tuliari4.jpg

Eilen olin Pakulan Sarin 2 tunnin istuntaopetuksessa ja meitä oli vain 3 ratsukkoa. Sää oli ihan loistava (ensimmäinen ratsastus tälle kesälle t-paidassa) ja hyvin jaksettiin. Hessu -hevonen oli ollut yön laitumella ja vaikutti tosi väsyneeltä, kun laitoin sitä kuntoon. Hyvin se kyllä virkosi ja vastalaukkaharjoituksissa kuumui niin, ettei meinannut nahoissaa pysyä omaa vuoroaan odotellessaan (harvinaista Hessulle) ja meni välillä ihan tuhatta ja sataa ;) ja hörisi mennessään, ihana heppa :) Todella hyvää treeniä oli siirtymiset eri askellajeissa ja eri tyyleillä, ryhmässä ja yksitellen, käännösten kautta, suoralla, keskiympyrällä jne. Tässä kuva Hessusta puoliunessa ennen tuntia. Muita ratsitunteja ei tallilla eilen ollutkaan, joten hepat saivat ottaa rennosti. Ainakin kaksi 90 min ratsastusta olen kesälomalle varannut, täytyy katsoa josko raaskisi vielä lisääkin varailla. 

WP_20150628_002.jpg

Hessu -koira on viettänyt kesälomaa (ei treenejä) lenkkeillen ja uiden (johtuen lähinnä ohjaajan laiskuudesta ja motivaation puutteesta). Ei olla saatu koepaikkaa ennen elokuuta (vanhoille säännöille). Pieni toivonkipinä vielä on, sillä kahteen kokeeseen ollaan varalla. Kai se vaan on ruvettava treenaamaan niitä uusia VOI -liikkeitä. Ensi viikolle onkin jo useampi treeni sovittu, josko vielä tällekin viikolle saataisiin pari. 

Hessu on kyllä loman aikana uinut aika paljon sekä ollaan myös ahkerasti lenkkeilty. Laskeskelin, että kaksi kertaa 8,4 kilsan lenkki, kaksi kertaa 6,6 kilsan lenkki ja ainakin kolme kertaa 5 kilsan lenkki :)

T.jpg

WP_20150624_002.jpg

Tässä vielä Hessun uimakuvia.

Kes%C3%A4.jpg

Kes%C3%A42.jpg

kes%C3%A43.jpg

kes%C3%A44.jpg

Tälle viikolle onkin luvattu helteitä, saa nähdä miten jaksetaan lenkkeillä. Hyvää kesän jatkoa!