Milolla oli taas tänään hakutreenit. Neljä ukkoa, joista kolmella irtorullailmaisu ja viimeisellä suorapalkka.

Milo meni oikein hyvin ja löysi ukot aina ekasta lähetyksestä. Ensimmäinen ukko vasemmalla etukulmassa matalien ja tiheiden kuusien kätköissä. Ilmasu meni hyvin ja minä juoksin narun perässä näytölle. Palkkana taistelut ja Milo vei lelua maalimiehelle aina uudestaan ja uudestaan. Hyvä oli.

Toinen ukko oikealla (etukulmasta n. 20 askelta takalinjaa eteenpäin) maakuopassa. Millo löysi hyvin ja haki rullan maakuopasta reippaasti. Juoksin näytölle osan matkasta, palkaksi makkaraa. Tämäkin hyvä.

Kolmas ukko vasemmalla noin 20 metrissä kallion takana. Tämä löytyi myös hyvin ja päästin Milon juoksemaan näyttöliinan kanssa vapaasti. Hyvin meni.

Neljäs ukko oikealla vaikean kallioisen ja kivisen jyrkänteen takana. Milo joutui jonkin verran tekemään tosissaan töitä, että ukko löytyi. Suorapalkkataistelut palkkana ja Milo sai viedä lelunsa repuille asti.

Kuuma päivä, mutta treenit meni oikein hyvin. Milo on nyt selvästi ymmärtänyt ilmasutkin. Maalimiesten mukaan Milo tulee ukolle ja tarkistaa rauhassa onko palkkaa heti ja jos ei näy etsii se huolellisesti rullan ja tuo minulle. Eli tämä osio on saatu nyt kuntoon. Irtorullaa vaihdellan eli välillä se löytyy ukon edestä, välillä sivulta ja välillä takaa. Toivottavasti tämä saa aikaan sitten aikanaan huolellisuutta myös kiintorullan kanssa.