Tänään aamupäivällä Frodon kanssa Anitalla ja Joukolla treenaamassa (aivan upea ilma).

Tässä Joukon ottamassa kuvassa Frodo treenaamassa A-estettä:

1307862.jpg

Aloiteltiin esineruudulla. Frodo otettiin ensimmäisenä ja tallattiin ihan kisakokoinen ruutu ja kolme vierasta esinettä. Frodo toimi hienosti ja esineet löytyivät vauhdilla. Hienointa oli seurata alueen keskellä olevan esineen löytymistä (esine oli puunrungon alla piilossa). Frodo kaarteli ja kierteli ja kaarteli nenänsä perässä ja lopulta esine löytyikin :) Elikä oikein hyvä esineruutu. Frodo sai vielä lopuksi laukkailla ympäri ruutua, kun käytiin viemässä seuraavan koiran esineet.

Sitten siirryttiin pk-esteille. Ensin otin lämmittelynä omalla kapulalla tasamaanoudon, joka ok. Sitten siirrytiin metrin hyppyesteelle. Ekalla takaisin hypyllä Frodo kolisteli kyllä tosi reippaasti esteeseen. Sitten se rupesi kiertämäänkin takaisin tullessa. No, lopulta muistui Frodon mieleen millaisen ponnistusvoiman se metrinen este tarvitsee ja meni ihan ok.

A-esteeltäkin se tokalla kerralla valui alas (ei ollut tarpeeksi vauhtia), no sitäkin kun pariin kertaan otettiin niin rupesi sujumaan.

Ihan lopuksi otin vielä hyppynoudon metrisellä esteellä ja se oli aivan loistava. Palkaksi suuret kehut ja nakkia. Sitten vielä jyrkkä A ja sekin meni aivan loistavasti. Jälleen palkaksi kehua ja nameja. Eli kyllä ne esteet sitten vihdoin muistui Frodollekin mieleen ja se osasi asettaa askeleet ja voiman oikein.

Tässä kuvassa Frodo tuo löytämään esinettä (muovinen kenkä) oikein "lentäen":

1307885.jpg

Tässä vielä samaisen esineen luovutus:

1307944.jpg

 

Olipa oikein mukavat treenit ja tsekattiin myös valmiiksi PahaRemmin seuraavien treenien hakurata (eikä muuten ole helppo...).