Tänään pääsi Milo -poika hakuilemaan. Tallattiin noin aloluokan rata, ehkä hiukan vajaa. Tallausvaiheessa radalla liikuskeli yksi jos toinen koiran ulkoiluttaja, koiriakin taisi olla peräti kuusi, eli hajuhäiriötä löytyi.

Milo otettiin radalle toisena. Satoi vettä, räntää ja tuuli oli aika luja. Lähetin Milon ensin vasempaan etukulmaan (silloin tuuli kovaa oikealta vasemmalle ja vettäkin tuli ihan vaakatasossa). Milo lähti reippaasti, mutta kaarsi reilusti ennen piiloa ja lähti etenemään rataa eteenpäin. Huusin sen takaisin ja se juoksikin keskilinjalle ja sitten takaisin. Tokalla kerralla lähetin sen reilusti vasemmalle enkä kohtisuoraan, jolloin se eteni hyvin syvälle ja sai sitten hajun. Rullan toi muuten hyvin, mutta pudotti mun jalkoihin ja pyysin nostamaan. Näytölle roikuin narussa ja alkumatkasta oli niin hankalaa kivikkoa, että jouduin hidastamaan paljonkin, hyvin Milo silti osasi viedä näytölle ja puolesta välistä kallio oli niin jäässä että päästin juoksemaan vapaasti. Palkaksi maalimiehellä taistelut.

Sitten lähetys oikeaan etukulmaan (tässä vaiheessa tuuli pyöri miten sattui). Milo lähti hyvin, mutta teki kovin matalan ja kääntyi juoksemaan rataa eteenpäin. Kutsuin sen takaisin ja uuden lähetyksen myötä upposikin paremmin. Ja teki ihan kelvollisen tyhjän ja minulta nami palkaksi. Sitten lähetys vasemmalle. Milo lähti hyvin suoraan mutta lähti juoksemaan takalinjaa etukulmaa kohden ja huusin sen pois. Sitten uusi lähetys ja ukko löytyi hyvin ja suora palkka.

Lähetys oikealle ja Milo upposi todella hyvin ja eteni suoraan. Milo teki oikein hyvän tyhjän ja minulta palkaksi nami. Lähetin sitten oikealle siitä mistä palasi keskilinjalle ja tuota pikaa Milo palasikin rullan kanssa. Taas rulla pudotettiin mun varpaille ja käskin nostamaan. Päästin juoksemaan näytölle täysillä ja könysin itse perässä. Palkkana oli namit.

Lopuksi vielä lähetys vasemmalle ja sieltä takakulmasta löytyikin ukko ja suorapalkkataistelut :) Milo oli aika puhki treenien jälkeen mutta onnellisen oloinen :) Oli hyvä, mutta raskas treeni.

Kun treenit oli loppu ja palattiin auotolle niin Milo nukkui niin sikeesti että vaan raotti silmiään eikä edes noussut kun tulin (yleensähän se nousee heti ja möykkää muille koirille).

Ensi viikolla seuraavat treenit!