Kuvassa Milo, Frodo ja Hessu

Kesä on nyt tullut :) Töiden ohessa opiskeluun menee kovasti aikaa, tavoitteena valmistua ongelmakoirakouluttajaksi nyt kesällä.

Milon edellisistä tokokisoista saatiin harmittavasti vain 2 pistettä vaille ykköstulos. Milon vahva liike "liikkeestä seisominen" meni nollille, kun Milo meni maahan. Luoksetulo meni läpijuoksuksi, mutta kaikki muut liikkeet todella hyvin. Nyt yritän saada kovasti meille TOKO -kisapaikkaa, mutta tunkua on niin paljon, että aika toivotonta. Josko sitten jätetään suosiolla syksyyn tuo kolmannen AVO -luokan ykköstuloksen metsästäminen.

Frodo on kunnostautunut kouluun liittyvissä ongelmakoirakoulutuksissa toimimalla häiriökoirana. Frodo on niin rauhallinen ja sillä on niin vakaa luonne, että sitä ei räyhääjät juuri hetkauta.

Hessun kanssa ollaan parhaillaan Katja Tammisen toko-alkeet kurssilla ja hyviä vinkkejä onkin saatu. Samalla tunnilla on myös Hessun sisko Myy ja naapurin bortsupentu Daisy, joten koulutuksen jälkeen ovat naperot päässeet aina juoksemaan :) Hessu on kyllä edistynyt ihan kivasti, saapi nähdä kehittääkö se minkälaisen murrosiän.

Rokki ja Timon kissat nauttivat ulkotarhassa olosta suunnattomasti. Timbe naukuu jo usein aamulla ulos ja sitten taas illemmalla uudelleen.

Eli meidän eläintarhassa kaikki ok ja yritän tässä ryhdistäytyä koulun jälkeen myös tämän blogin päivittämisessä. Ratsastamassa olen käynyt ahkerasti, viime viikolla normituntien lisäksi myös 2 tunnin issikkavaelluksella. Sain taas nauttia upeasta töltistä.

Huomenna olisi vuorossa lasten kevätjuhlat ja sitten saavat pojatkin pinkaista kesälaitumille...ihanaa KESÄ!!!

Kesälomareissukin alkaa olla paketissa ;)

Hessu ja Milo