Tänään aamulla huomasin, että Milo ei enään ontunutkaan jalkaansa (sai jokunen päivä siten haavan etujalan anturaan). Hyvin on onneksi parantunut. Tehtiin sitten heti aamusta sateessa ja sumussa Frodon ja Milon kanssa pitkä metsälenkki.

Iltapäivällä innostuin tekemaan vielä molemmille kolmen esineen esineruudun. Syvyyttä oli ihan kisamitan verran, mutta leveyttä ehkä puolet virallisesta esineruudusta. Frodo toi kahdessa minuutissa ensin takalinjalta nahkalompakon ja sitten keskiruudusta lapsen villatumpun. Viimeisin esine, heijastin oli aivan etureunassa ja siitä sai hajun, kun lähetyksen jälkeen oli juuri kiihdyttämässä ruutuun. Kova jarrutus ja sitten heijastin löytyikin kuusen alta. Frodo oli ihan tohkeissaan esineruututreenistä. Namia sai jokaisen esineen jälkeen.

Milolla samat esineet ja samoissa paikoissa. Ensimmäisenä Milo toi keskiesineen, toisena takaesineen ja myös se toi viimeisenä sen lähellä olevan esineen ja sai siitä hajun samalla tavlla kuin Frodo. Milo oli myös ihan innoissaan ja jäysti eseineitä kyllä urakalla. Taisi pudottaa jokaisen ainakin kertaalleen mun eteen. Nosti kyllä sitten ja rauhoittui siihen mun eteen, kun rauhassa odottelin. Milolle myös namia jokaisen esineen jälkeen.

Lopuksi saivat leikkiä kongoilla pitkin pihaa :)