Aivan mielettömän kuuma päivä ollut tänään, meillä mittarissa + 28! Hirveesti ei kyllä jaksanut lenkkeillä, joten veinkin poitsut uimaan. Tässäpä vähän taas kuviakin :)

Frodo ja Milo läpimärkinä uimarannalla, tässä ollaan jo lähdössä pois.

Tässä menee Milo uimaan

Tässä taas Frodo

Molemmat loikkaavat pitkälle rannasta, mutta Frodon loikka on matala, kun Milo taas loikkaa tosi korkealle.

Tässä on noudettu järvestä keppi ja dummy.

Huomatkaa Frodon anova katse, heitäthän vielä....

Kännykästä löytyi koirista kuva, jonka otin juuri ennen, kun lähdettiin viemään niitä hoitoon matkan ajaksi. Varsinaiset juhannuspojat ;)

Tänään oltiin Frodon kanssa Anidentissa tarkastuksessa ja huomenna aamutuimaan tehdään sitten kaikki toimenpiteet. Frodolle varattiin pitkä 2,5 tunnin aika ja rauhoituksessa ensin tarkistetaan ja röntgenkuvataan hampaisto. Sitten tehdään plakin ja hammaskiven poisto, hampaiden kiillotus ja tarvittavat poistot. Poistot riippuvat sitten siitä, mitä nuo kuvat kertovat, mutta arvelisin, että ainakin ala P4:set poistetaan sekä 1-2 takahammasta. Vähän jo jännittää tuo huominen operaatio...toivottavasti on sitten entistä ehommat hampaat. Ientulehdus oli parantunut hyvin antibioottikuurilla.

Peruin Milon hakutreenit, sillä ilma on niin mahdottoman kuuma. Tuntui, että vaikka käytin koirat uimassa, ei se vilvoittanut kuin hetken. Huomenna illalla menen ratsastustunnille ja perjantaina sitten maastoon :) Saattaapi olla aika hikinen tunti huomenna tiedossa.

Tokoa en ole saanut treenattua yhtään...pitäisi varmaan ilmoittaa Milo AVO -kisoihin, jotta olisi pakko treenata. Koira olisi kyllä innokas, mutta itseä laiskottaa. Murren Murkinasta hain kassikaupalla koirille ruokaa ja samalla pari uutta (eri kokoista) narupalloa Milon palkkaamiseen, toivottavasti narut kestävät. Pakko vielä lisätä, että en kuitenkaan ihan laiska ole ollut, nyt on kaikki matot pesty  ja lähes jo kuivatkin lämpimän sään ansiosta