Tiistaina pääsivät Frodo ja Milo Veikkolan hallille tokotreeneihin. Milon kanssa taas tahkottiin avoimen liikkeitä ja yllättäen myös luoksetulo pysäytyksineen meni aivan loistavasti ja ilman mitään apukeinoja :) Muutenkin kaikki ihan ok. Paikkamakuusa olin piilossa ja Milo pysyi muiden kanssa hyvin, vaikka selän takana paineltiin kovalla kolinalla ja huutamisella agia ja palkattiin vinkulelulla. Tosi hyvää häiriötä! Loppuun tehtiin Milon kanssa vielä tunnaria ja se onnistui tosi hyvin neljä kertaa ja sitten rupesi tökkimään... No otettiin loppuun pelkän "oman" etsimistä hallista. Pitäisi edelleen muistaa, että ei liikaa toistoa  tunnarissa kun Milo siitä kiihtyy selvästi ja sitten se ei enää malta haistella laisinkaan.

Frodo pääsi tekemään merkkiä, ruutua ja merkkiä + ruutua. Tehtiin myös useaan kertaan tunnaria ja luoksetuloa. Oikein hyvin Frodo teki :) Pujoteltiin myös pariin kertaan agikepit.

Eilen pääsikin sitten Hessu jälleen autoajelulle, kun kuskasin toisen lapsista fudistreeneihin. Hessu ei enää yhtään vingu auton kyydissä. Sinne se takaosastoon kellahtaa ja on ihan hiljaa koko matkan. Tekonurmen parkkiksella treenattiin sitten ensimmäistä kertaa Hessun kanssa hihnassa kulkemista. Ihan hienosti se meni, mutta välillä Hessua edelleen häiritsee kaulapanta ja se pysähtyy rapsuttamaan pantaa takakoivella. Harjoittelutuokion jälkeen jatkoimme matkaa Mustiin ja Mirriin. Hessu pääsi sisälle hurmaamaan henkilökunnan ja asiakkaat ja valitsemaan puruluita. Hienosti Hessu kulki myös sisällä liikkeessä ja istua möllötti odotellen, kun keräilin puruluita ja maksoin. Erittäin reipas otus! Sitten Hessu saikin harjoitella kera puruluun autossa odottelua, kun kävin ruokakaupassa. Eipä ongelmaa, sinne se jäi tyytyväisenä puruluun kanssa ja söi sitä edlleen kun palasin. Seuraavaksi sitten vein Hessun juoksemaan vapaana isolle kentälle, jonka jälkeen olikin aika noutaa lapsi treeneistä ja ajella kotiin. Yllättävän helppo on Hessu -pentusen kanssa kulkea.

Kotona sitten vielä riehumista ulkona isojen koirien kanssa ennen iltaruokaa. Hyvin uni maittoi koko yön ja taisi olla ensimmäinen yö, että Hessu ei herättänyt minua päästämään ulos tarpeille (ei siis tehnyt sisällekään). Iso poika!