Frodon jalka on vihdoin parantunut ja niin Frodo pääsi tauon jälkeen hakuilemaan.

Frodolle tehtiin suorapalkkatreeni, joka on myös Frodoa hyvin motivoivaa. Koko treenin Frodolla olikin naama naurussa :)

Tallattiin vain reilu 50 metriä pitkä rata, josta hyödynnettiin etu- ja takakulmat.

Frodon ensimmäinen ukko oikealla etukulmassa jyrkän kallion päällä kasvavan kuusen takana naamioverkon alla. Frodo lähti aivan intona, keskivaiheilla kaarsi hiukan vasemmalla, mutta hyvällä ilmavainulla haistoi ukon ja korjasi hienosti ja löysi ukon. Suorapalkka kanapullilla ja juustolla. Frodon sain huudettua todella hienosti eteenpäin keskilinjalle.

Vasen etukulma oli tyhjä. Frodo upposi hyvin ja kun arvelin sen olevan etukulmassa rupesin kutsumaan. Hyvä tyhjä muuten, mutta palasi jostain syystä omia jälkiään.

Kolmas lähetys oikealle keskeltä rataa. Frodo lähti taas vauhdilla kaartoi aluksi kovasti vasemmalle, mutta korjasi heti ja palasi suoralle linjalle ja sitten kiipesi kalliota takalinjalle asti ja teki hienon laatikon löytäen ukon naamioverkon alta takakulmasta. Suorapalkka jälleen nameilla.

Sitten lähetys vasemmalle radan keskeltä. Tarkoituksella lähetin oikein jyrkästä kalliokohdasta (muistelisin, että Frodolla on tässä kohdassa ollut joskus kesällä ongelmia). Nyt vaikka oli lunta suhteellisen paljon, lähti loistavasti ja suoraan. Teki todella hyvän ja syvän piston ja laatikon. Maalimies löytyi pienen etsimisen jälkeen umppariroskiksesta, jonka suuaukko oli kokonaan peitetty maastoverkolla. Palkaksi mahtavat ja pitkät ;) taistelut. Kun koira ja maalimies lopulta palasivat keskilinjalle annoin Frodon kantaa lelunsa autolle asti.

Frodo oli kyllä todella innoissaan! Hyvä treeni! Nyt lähden Frodon ja Milon kanssa lenkille.