Frodon hakutreenit meni tänään aivan mahtavasti!!! Ei siis mitään valittamista :)

Ensimmäinen ukko vasemmalla etukulmassa naamioverkkoon kokonaan kääriytyneenä pienten kuusien keskellä. Frodo lähti upeesti suoraan ja löysi ukon heti. Ukolla makkarat suorapalkkana. Frodo palasi myös tosi hyvin keskinjaa eteenpäin ukolta. Frodo oli aivan innoissaan kun tuli ukolta.

Oikea etukulma tyhjä. Frodo lähti taas aivan upeasti suoraan ja upposi hyvin. Teki aivan mahtavan tyhjän laatikon ja palasi hienosti keskilinjalle. Palkkasin tyhjältä kahdella makkaran palalla.

Lähetin sitten vasemmalle ja Frodo teki taas mahtavan laatikon ja löysikin takalinjalta ukon kiven takaata (ukko jälleen naamioverkkoon kääriytyneenä). Tällä ukolla irtorullailmasu ja Frodo oli ottanut irtorullan ukon takaata nopeasti ja tehokkaasti. Toi myös rullan oikein hyvin minulle eteen ja kehuin Frodoa siinä paikallaan, kun istui rulla suussa edessäni (jaksoi hyvin pitää rullaa hiukan pidempään). Irrotus oli hyvä ja näytölle mentiin täysiä. Päästin menemään vapaasti n. 10 metriä ennen ukkoa. Ukko palkkasi makkaroilla.

Viimeinen ukko oikealla takakulmassa kallion halkeamassa ja kokonaan naamioverkkoon kietoutuneena. Frodo lähti taas mahtavasti ja teki hyvän ja syvän laatikon ja löysi ukon. Palkaksi ensin makkaraa ja sitten taistelua :)

Leikin Frodon kanssa vielä keskilinjalla, kun palailtiin takaisin. Tämä oli siis kokonaisuudessaan todella onnistunut treeni.

Ai niin, ennen hakua tein Frodolle yhden esineen esineruudun. Esine löytyi vasta noin neljännellä pistolla, sillä oikealla puolella pyörätie, jolla kulki koiria & ihmisiä ja vasta ekan lähetyksen jälkeen huomasin, että vasemmalla puolella oli joku "jätekasa" minkä hajut kiinnittivät Frodon huomion. No, lopulta esine kuitenkin tuli ja luovutus oli erinomainen.