Tänään taas pyyhällettiin Frodon kansaa maneesitreeneihin.

Ennen treenejä Frodon kanssa kymmenen minsan hihnalenkki tiellä.

Aloiteltiin merkillä, eri suunnista ja eri matkojen päästä. Frodo on aika hauska, jos se jää merkin eteen (mä haluan sen taakse) ni uudesta käskystä se kiepsahtaa sinne taakse. Periaatteessahan on oikein on koira missä puolella merkkiä vaan, kunhan on sen reunaviivan sisäpuolella eli tarpeeksi lähellä. Kyllä se lopulta Frodo rupesi menemään hienosti merkin taaksekin.

Sitten merkkiä ja siitä ruutuun lelulle. Otettiin pariin kertaan (ruutu tällä kertaa oikealla). Ihan hienosti meni. Otin myös pelkkää ruutua ja sitä keskikohdan hakua. Jos Frodo jäi liian lähelle etureunaa osasi se toisella käskyllä etsiä juuri sen keskikohdan (se on aika hauska, sitten kun se on korjannut keskelle se vielä katsoo tarkkaan kaikki merkit, että olenhan nyt varmasti keskellä...heh). Ruutuun kävin aina palkkaamassa, kun seisoi siellä keskellä.

Ruudun jälkeen vielä vähän pelkkää merkkiä. Meillä on oikein "merkkikuuri" menossa.

Kaukot takapalkalla ja pitkältä matkalta yllättäen aivan super loistavat Yllättynyt otin vielä tosi pitkän sarjankin. Vapautus takalelulle ja riekkumista, enkä sitten ottanut enään uudestaan.

Idioottirinki aivan loistavasti, tassut pysyivät hievahtamatta joka liikkeessä, ainoastaan pää hiukan kääntyili mun mukaan.

Hyppynouto sekä puu- että metallikapulalla ok.

Seuraamiset eteen, taakse ja sivuille (pari askelta) hyvin.

Ohjattu nouto niin, että ensin pelkkä merkki ja sitten merkki ja vasemman kapulan nouto (kaikki kolme kapulaa paikoillaan ja liikkeenohjaajan avustamana). Teknisesti tosi hienosti, mutta vauhti oli kyllä melkoisen hidas. Hyvä palkka Frodolle ja leikkiä, en ottanut enään uusiksi. Eiköhän se Frodo jo ohjatun teknisesti osaa, mutta jostain pitäisi saada sitä vauhtia lisää...

Paikalla istuminen ok ja samaten paikalla makuu (kolmen koiran ryhmässä). Ei pidetty täyttä aikaa, kun maneesin lattia oli niin kylmä.

Leikkiä ja riekkumista lopuksi. Käytiin vielä hankipellolla loikkimassa ennen autoon menoa.

Muuten ollaankin vain lenkkeilty Frodon ja Milon kanssa. Myöskin lumitöitä on taas tehty ja lumiukkojakin rakennettu lasten apuna Cool