Eilen olin Hessun ja Frodon kanssa treenailemassa Kökkelissä. Ensin tehtiin remmilenkki, jotta pojat saivat vähän verytellä. Sitten ensin pääsi treenaamaan Hessu. Ensin tehtiin puukapulan noutoa. Ensimmäisellä kerralla lähti parin askeleen verran huitelemaan kapula suussa, mutta tuli kutsusta heti luokse. Luovutukset ja kapulan pito olivat loistavia (ei roikkottanut enää kapulaa toisesta päästä). Noudot myös hyvät, ei pysähtynyt kertaakaan katsomaan, että kaivanko palloa esiin :) OIkein vauhdikasta ja innokasta. Nyt ei tuo pieni vallattomuuskaan häirinnyt, pääasia ettei pysähtynyt seisomaan....

Seuraamista (hihna taas löysällä), oikein hyvin meni ja paikka oli hyvä ja myös kontakti kesti hienosti.

Liikkeestä maahan ja seiso, molemmat kokonaisuudessaan hyvät. Luoksetulostopit hyvät (matka reilu 10 metriä). Palkkasin aina stopista.

Kaukojen maasta - istu useaan otteeseen parin metrin päästä ja hienosti meni.

Tämän jälkeen oman tunnarikapulan etsimistä heinikosta. Loppunn heittelin Hebelle narupalloa pitkään ja yritin väsyttää sitä...heh ei se kyllä väsyneeltä näyttänyt.

Sitten Frodo pääsi tekemään puukapulanoutoa, luoksetuloa, seuraamista ym. kivaa. Lopuksi leikkiä narupallon kanssa.

Sitten saatiinkin treenikaveri paikalle. Laitoin Hessun etupalkan kanssa paikkamakuuseen ja menin itse auton taakse piiloon. Kaveri piti Hessua silmällä, samalla kun kokosi hyppyestettä. Pää Hebellä pyöri, kun takaa metsästä kantautui kova koirien haukku, mutta muuten pysyi hyvin. Vapautus suoraan maasta.

Kertaalleen vielä ilman namia ja jälleen kävin aina välillä piilossa. Hiukan heilautti takapäätä, muuten hyvin.

Sitten tehtiin AVO -hyppyä. Hyppy - istu ja nami esteen yli. Näitä tehtiin useita ja välillä liike kokonaisuudessaankin. Hessu tuntuu nyt oppineen sen istumisen :) Hiukan jää liian lähelle istumaan, joten välillä vein namin esteestä jonkun matkan päähän, sitten hyppy ja kun oli syönyt namin, niin käsky "istu". Tämä hiukan auttaa asiaa. Loppuun vapaahyppy narupallon perään :)

Sitten hiukan seuraamista toisen koirakon lähettyvillä jne. Frodokin tuli vielä tekemään ruutua ja pientä seuraamista. Sekä myös leikkimään.