Tänään on jo aamusella ehditty tekemään ruutu -läksyjä. Ruutu eri paikassa kuin viimeksi ja matkaa reilu 25 metriä. Käytiin ruutu tekemässä aamupissalenkillä ja pari tuntia myöhemmin sitten treenaamaan. Kolme vauhdikasta juoksua ruutuun suoraan lelulle. Muistin olla näyttämättä käsimerkkiä sekä odotin rauhassa, että Hessu "spottaa" sen ruudun ensin. Tuijotettiin siis molemmat intensiivisesti ruutua ja lähti kyllä ihan täysillä "ruutu" käskyllä. Erittäin loistava vauhti :) 

Tämän jälkeen vielä kolme kertaa sivupalkalla noin 4-5 metrin etiäisyydeltä ruudussa seisomasta maahan ja vapautus nameille. Ei edennyt, eli hyvä näin :)

Tässäpä vielä kuva eiliseltä metsälenkiltä. Hämmstäeltiin pauketta, lieneekö jäniksen tms. metsästysaika?

WP_20140222_003-normal.jpg

Isäntä polttaa Milon ja Frodon kanssa pihalla roskia ja Hepsua ottaa päähän kun joutuu olemaan sisällä. Mutta on niin jäistä taas, että ei uskalla päästää Hessu rallittamaan Milon kanssa (jotta ei käy kurjasti Milon leikattujen polvien kanssa). Tänään olisi tarkoitus käydä ihastelemassa bc pentua ;) :) ja illalla sitten ratsastamaan. Niin loma myös loppuu...eli huomenna alkaa taas arjen raadanta.