Heben kanssa kahdestaan kaarihalleilla. Tehtiin paljon luoksetulon stoppia erilaisina versioina. Parhaiten Hessu osaa sen agiputken jälkeen, tulee putkesta täysillä ja stoppaa kuin seinään (hieno). Suoralla (ilman takapalkkaa) noin 6 metristä tekee myös ihan ok stopit. Kun laitoin narupallon takapalkaksi Hebe teki myös ihan koematkalta hyvän stopin. Takapalkka on siitä hyvä, että Hessu ei yhtään hiivi eteenpäin, muuten kyllä tuppaa hiipimään pari askelta. Lisää nyt vain työstämään tätä liikettä ja pitkältä, pitkältä matkalta.

Kaukot Hessu osaa 4 metrin päästä ihan hienosti. Takapalkalla ollaan tehty myös pitemmältä matkalta maasta - istu ja vapautus taakse. Näissä usein kyllä jumittaa. Haluan kuitenkin saada toimimaan pitkältä, jotta on sitten helpompi palata siihen koematkaan. Tänään teki aamulla tosi upeat vaihdot (aamuruoka etupalkkana).

Muut liikkeet taisi kaikki mennä ihan ok, jossain vaiheessa juuttui haistamaan jotain kohtaa lattiasta, yritti sinne pariin otteeseen joten varmaan joku hemaisevat tyttö lorauttanut siihen kohtaa pissat.

Paikkamakuuta vaikeutin niin, että jätin Hessun makaamaan yksin maneesiin ja menin ulos (näen hyvin ikkunasta, mutta Hessu ei näe minua). Jätin kyllä vielä etupalkan. Oli hitommoinen lumimyräkkä, joten olin vain reilu kaksi minuuttia ulkona ;) Hessu oli hyvin rauhallinen, ihan vähän käänteli päätä, kun toisella kentällä möykättiin.

AVO -liikkeiden lisäksi tehtiin hyppynoutoa puukapulalla (hieno).

Tänään olisi Messaripäivä ilman koiraa. Pariin otteeseen tunniksi töihin, muuten shoppailua ja koirien ihastelua :) Huomenna ratsastamaan!